15 faktaa minusta

Rakastan makaronia

Kaikessa olomuodossa. Makaronisalaatti, makaronilaatikko, makaroni ja jauheliha.. Ihan kaikki missä vain on makaronia, uppoaa minulle!

Opiskelin pari vuotta lastenohjaajaksi valmistumatta siitä koskaan ammattiin

Jätin koulun kesken viimesyksynä, koska ala oli itselleni täysin väärä. Tykkään lapsista, mutta en kahdestakymmenestä lapsesta yhtäaikaa.

Olen siivoushullu

Oikeasti. Ei tätä tarvitse edes selittää, siivoan koko ajan. En voi sietää epäjärjestystä, pölyä tai murusia keittiön lattialla.

Tarvitsen joka ilta ennen nukkumaanmenoa hetken aikaa yksikseni

Sänkyyn mentyäni toivotan miehelleni hyvät yöt ja käännän hänelle tylysti selkäni. Tarvitsen illalla ennen nukahtamista hetken omaa aikaa hiljaisuudessa, ilman että kukaan puhuu tai kysyy mitää. Aivojen pitää hetki nollaantua ennen kuin on valmis nukkumatin tuloon.

Pienenä halusin olla maksatäti (kaupan kassatäti) tai pakkastäti (meteorologi)

Toistaiseksi en ole kumpaakaan. Tottapuhuakseni en muista yhtäkään asiaa toteutuneen, mitä olen tomerana, elävänä ja tekevänä pikkutyttönä sanonut tekeväni aikuisena. Olen siis ollut lapsena täysi vastakohta nykyiseen minääni.

Tiedostan olevani maailman vaikein nainen sille päälle sattuessani

Kyllä. Löytyy tempperamenttia, minä itse -tahtoa, ärsyynnyn nollasta sataan sekunnissa, lepyttämiseen meneekin sitten hyvin paljon kauemmin aikaa. Mutta oikeasti olen ihan kiva tyyppi, kaikilla on joskus huonompia päiviä!

Lempivärini on valkoinen, musta ja harmaa

Kaiken pitää olla yksinkertaista ja selkeää, muuten aivoni käy ylikierroksilla ja olen levoton. Mahdollisimman vähän tavaraa, kaikki tavarat oikeilla paikoilla sekä pölyt pyyhittynä pois niin kaikki on valtakunnassa hyvin.

Inhoan kirjojen lukemista yli kaiken

Olen aina ihnhonnut, eikä sille inholle näytä olevan loppua. En jaksa keskittyä niin paljoa kirjoihin, että muistaisin lauseen lopussa sen sisällön. Vaikka olen hyvin rauhallinen persoona, en siltikään tykkää lukemisesta..

Olen todella kiinnostunut armeijasta, Suomen sotahistoriasta sekä meidän ihanasta Isänmaastamme

Minulle on sanottu ihan pienestä tytöstä asti, että tässä on tyttö joka menee armeijaan. Pitkään halusin armeijaan mennä, ja varmasti menisinkin ellei ahdistushäiriö olisi tullut väliin. Mielestäni armeija pitäisi olla kaikille miehille pakollinen, ihan vaikka vain kunnioituksena sotiemme veteraaneille. Tietysti ymmärrän jos sairaus estää armeijan käymisen, mutta muutoin ehdottomasti kaikki armeijaan!

Aloin seurustelemaan nykyisen aviomieheni kanssa neljän päivän whatsapp -viestittelyn jälkeen

Mitäpä sitä selittelemään, siinä se fakta on koko komeudessaan 😀 en ehkä varsinaisesti suosittele tätä toimintatapaa, mutta itselläni se toimi vaikka jälkeenpäin ajateltuna olin aivan täysin hullu tuolloin tehdessäni seurustelupäätöksen ihmisen kanssa ketä en oikeasti edes tuntenut.

Käyn suihkussa joka ilta

Paitsi että olen siivoushullu, olen myös todella tarkka hygieniasta. En voi mennä nukkumaan ellen ole käynyt suihkussa. Sänkyyn ei vain voi mennä ilman suihkua. Ei vain voi.

Olen paljon enemmän luontoihmisiä, kuin kaupunkilaisia

Rakastan luontoa, hiljasuutta ja sitä ihanaa luontoa mikä meillä Suomessa on. Asuin ensimmäiset 17 vuotta elämästäni keskellä metsää, terassilta sai poimittua mustikoita, oman huoneeni ikkunasta näin yhtenä kesänä kaksi karhua, ja lenkille pystyi huoletta lähteä vaikka yövaatteissa kun ei siellä koskaan ketään muita vastaan tullut. Jos jostain olen elämässäni ikuisesti vanhemmille kiitollinen, niin siitä, että sain asua lapsuuteni metsän keskellä <3

Ruokavalioni on maidoton ja munaton

Olen koko kevään taistellut mahani kanssa, kaikki mitä söin tuli hetkenpäästä ulos. Mahassa kiersi ja lorisi ja vessan oli oltava lähellä. Olin laktoositon, ei apua. Olin suklaaton, ei apua. Olin gluteeniton, ei apua. Olin gluteeniton ja maidoton, vähän apua, mutta ei täysin. Laihduin kevään aikana hurjasti, ja nyt raskausaikana olen laihtunut vielä enemmän. Vähitellen aloin kuitenkin kokeilla ottaa vehnän takaisin elämääni, ei mitään muutosta mihinkään. Otin vehnän elämääni, mutta pidin maidon poissa ja jätin myös munan pois. Ja uskokaa tai älkää, enään en taistele mahani kanssa! Seuraavaksi pitäisi kokeilla kestänkö maitoa, koska muna on selkeästi se, mikä sekottaa mahani.

Pisin puheluni on kestänyt yli viisi ja puolituntia

Kyllä. Ei liene kenellekkään enään epäselvää mitä tarkoitan sillä, että seurustelen puheliaan postipaten kanssa 😀 itse olen varsin hiljainen ihminen, mutta onneksi toinen puoliska hoitaa puhumisen minunkin puolestani!

Rakastan suklaata

En ole koskaan tykännyt muusta karkista kuin suklaasta, aina syönyt pelkkää suklaata ja paljon. Tänävuonna ruokavaliokokeilujeni takia en ole suklaata pystynyt syömään, mutta jos saisin valita kestäisikö mahani ennemmin suklaata vai kananmunaa, valitsisin hetkeäkään empimättä suklaan. Kaipaan suklaata, Geishaa, Kismetiä, tai ihan vain Fazerin sinistä…

 

Ihanaa torstaita kaikille!

//Made

hyvinvointi oma-elama
Kommentit (0)