NYX Professional Makeup – Uusi Yhteistyökumppani

Nyt kuuluu hyviä uutisia! Yksi pitkäaikaisista tavoitteistamme on toteutunut. Makeup Mondo on sopinut yhteistyön luovuutta edustavan NYX Professional Makeup -brändin kanssa. Olemme innoissamme uudesta yhteistyökumppanista!

Mitä tämä tarkoittaa opiskelijoillemme? Saamme Vantaan koululle käyttöön NYX Professional Makeup pro kit -tuotteet. Voimme ammentaa valtavasti tuotetietoutta brändikoulutuksesta. Opiskelijamme saavat kausittain NYX Professional Makeup -tuotteita käyttöönsä erilaisia sosiaalisen median postauksia varten, jonka kautta heillä on mahdollisuus tuoda omaa osaamistaan ja digiluovuuttaan esille. Opiskelijoillamme on myös mahdollisuus päästä työharjoitteluihin NYX Professional Makeup -brändin kautta. Olemme sitä mieltä, että tämän yhteistyön ansiosta opiskelu Makeup Mondossa on entistäkin rikkaampaa.

NYX Professional Makeup_Logo.jpg

Entinen opiskelijamme Veera Räsänen on Helsingin Stockmannin NYX Professional Makeup pisteen pistevastaava. Alla hänen terkkunsa työnteosta kyseisen brändin kanssa!

”Veera tässä moikka! Olen Helsingin keskustan Stockmannilla NYX Professional Makeup brändin pistevastaavana, vastaamassa asiakkaiden konsultoinnista tuotteiden suhteen ja koko pisteen ylläpidosta. Teen myös meikkauksia pisteellä asiakkaillemme. NYX PMU on meikkibrändinä heti alusta alkaen tuntunut omaltani, joten nautin  erittäin paljon sen parissa työskentelystä. Brändi on ajan hermoilla hyvin vahvasti, asenteellinen, pirteä, kekseliäs, avarakatseinen sekä laaja. Kaiken tämän lisäksi hinta-laatusuhde on erittäin kohdillaan. Markkinoimme brändiä oikeastaan pelkästään somen kautta ja tuotepakkaukset pidetään tyylikkäästi simppeleinä, että voisimme tarjota kuluttajaystävällisemmän hintaluokan laadukkaille tuotteille. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin monista eri sävyistä ja koostumuksistamme, katsomatta kuka olet ja mistä tulet. Pyrimme kohtaamaan jokaisen ihmisen uniikkina yksilönä ja tarjoamaan heille uniikin kokemuksen tuotteistamme. Tuotteemme sopivat ehdottomasti meikkaaja-maskeeraajille, meikkipakkia on helppo kerryttää hyvän hintatarjonnan ja laajan valikoiman vuoksi. Tuotteita löytyy myös vaativimpiinkin ammattimeikkauksiin ja niitä julkaistaan säännöllisesti pinnalla olevien meikkitrendien mukaisesti, ja siksi on helppo inspiroitua tämän brändin parissa yhä uudeleen ja uudelleen!”

Veera_NYX

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *