Gynekologilla käynti

Heippa kaikille!

Taas vierähti tovi, kun olen tänne kirjoitellut. Meillä alkaa pikkuhiljaa vuosi lähentyä yrittämistä, ja päädyin käymään yksityisellä gynekologilla Aavassa tsekkaamassa paikat. Alkuun jutusteltiin asioita läpi, gynekologi kyseli, minkälainen tilanne on ollut ja mitä ehkäsyä on ollyt aiemmin käytössä. Ensin tehtiin sisätutkimus ja gynekologi paineli mun vatsaa päältäpäin. Sen jälkeen ultrattiin munasarjat ja kohtu. 

Kaikki vaikutti olevan kunnossa. Kävin kp5 siellä, eli just menkkojen loputtua. Mulla on eteenpäin kallistunut, siisti kohtu ja munasarjoissa useita kypsyviä munasoluja, muttei kuitenkaan niin paljoa, että olisi voinut polykystisiksi sanoa. Lämpöjen mittaamisen käski lopettamaan, saattaa kuulema aiheuttaa vaan ylimääräistä stressiä eikä ole suurempia hyötyjä. Lupasi kesän jälkeen kirjoittaa lähetteen kunnalliselle tutkimuksiin, jos ei siihen mennessä tapahdu mitään. 

Mitä mulle kuuluu nyt tällä hetkellä? Töitä vielä muutama viikko, jonka jälkeen alkaa neljän viikon loma ja sitten aloitan uudessa työpaikassa 🙂 Kierron päivä 12 menossa tänään, sunnuntaina tai maanantaina pitäisi ovulaation olla tuloillaan 🙂 lämpöjä mittailen edelleen, mutta oviksen tikuttelun jätän tässä kierrossa pois. Josko kroppa rentoutuisi ja auttaisi raskautumisessa 🙂 

 

-Ii

suhteet oma-elama raskaus-ja-synnytys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *