Ladataan...
Mamabella

Oon yrittänyt viime aikoina olla hieman järkevämpi vaateostosten suhteen. Yritän miettiä tarkoin ennenkuin ostan uutta rättiä käytänkö sitä todella ja minkä kanssa sitä yhdistelisin. Öhöm, ja ehkä pyrin myös jättämään kauppaa ne vaatteet joita potentiaalisesti kutsun räteiksi jossain vaiheessa.

Kuukausi sitten törmäsin Elloksen sivuilla mukavan näköiseen talvitakkiin ja pistin sen vakavaan harkintaan. Tänään etsin samaisilta sivuilta tytölle toppahousuja ja päätin että kuukauden vakavan harkinnan (ja niiden Elloksen kivojen alennuskuponkien) jälkeen voin tuon takin ostaa. Todennäköisesti tykkäisin siitä pidemmänkin aikaa koska olen sitä jo kuukauden ajatellut, eikös joo. Innolla klikkailemaan takkia ostoskoriin siis!

Hetkinen! Mitä tämä nyt on??

Loppuunmyyty, juuri siinä värissä josta olin haaveillut!

Alan vakavasti harkitsemaan uudelleen tätä järkevyys hommaa! Ei tässä ainakaan nyt ollut mitään järkeä!

Ehkä parempi tavoite olisi oppia lukemaan oikein omaa intuitiota, ja luottamaan siihen.

 

....Sitä odotellessa aion kurkistella epätoivoisesti Elloksen sivuille päivittäin.

 

Ladataan...

Ladataan...
Mamabella

 

1. No ihan vaan inkivääri. Missä muodossa vaan. Mutta erityisesti....

2. Vihersmoothien joukossa. Antaa mukavasti potkua. En ole uskaltanut kokeilla vihersmoothia vielä kertaakaan ilman inkivääriä. Ei varmana oo niin hyvää.

3. Shampoossa. The Body Shopin Ginger Anti-Dandruff Shampoo on mahtava. Siinä on inkivääriä, tuoksuu inkiväärille ja tehoaa hyvin kutisevaan päänahkaan.  

4. Inkivääriolut (alkoholiton versio). Takuu varma kesäjuoma. Tämän avulla voit leikkiä olevasi Karibianmeren rannalla nautiskelemassa lämpimästä merituulesta, vaikka olisitkin Etelä-Pohjanmaalla kilometrien päässä lähimmästä lätäköstä. Toimii rommin kanssa myös drinksuna. Ja varmasti lämmittää myös näin loppukesästä syksyn hiipiessä kulman takaa. Helppo valmistaa kotona ja tässä jos missä on potkua!

 

 

...bonuksena vielä

5. Inkivääriä voi yrittää kasvattaa myös kotona. Tajusin sen vasta yrittäessäni googlata mistä tietää onko inkivääri mennyt pilalle. Tökkösin palasen multaan ja tässä tulos tähän mennessä. Tuskin tässä mitään tajunnan räjäyttävää tapahtuu. Mutta kyllä lämmittää mieltä, kun tietää omalla parvekkeella "kasvavan" inkivääriä.

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Mamabella

Olen kolmen kuukauden melkein täydellisen kalenterittomuuden jälkeen pikkuhiljaa alkanut raapustelemaan kalenteriin merkintöjä syksyn varalle.

Töitäkin olen tehnyt ja ottanut vastaan elokuussa varmaan enemmän kuin koko kesänä.

Tänään Emmerdalekin palasi kesätauolta. Ainakin arki-illoissa on siis jo jotain säännöllistä.

Löysin kirpparilta ihanan vanhan Tähtimuoti -merkkisen mekon syyskelejä varten. 

 

 

Niin ryhdistäytynyt en kuitenkaan vielä ole että olisin kaivanut järkkärin tämän kuvan ottamista varten. Pahoitteluni.

Pienin askelin.

 

Ladataan...

Pages