Halua sitä, mitä olet saanut

Mangomalen

 

"Onni tulee oikotietä: siitä, että haluaa, mitä on saanut."

- Oili Valkila

 

Minä halusin tänään alennusmyyntien sijasta mennä puistoon.

Makasin suuren puun alla ja katselin lehtiä. Joku soitti rumpuja. Kotimatkalla ohitin suuren surffipuodin, joka oli niin täynnä, että ihmisiä tungeksi ulkona asti. Minä tein kylvyn ja tanssin kämppiksen kanssa kappaletta, joka toi mieleen juhannusjuhlat. Olin iloinen.

Tänään halusin myös syödä jäätelöä, suklaakakkua, muruleivosta, rusinoita, porkkanakakkua ja suklaamuroja. Kuten viimeiset kolme päivää. Eikä se ollut mikään ruokamoka tai jouluähky, josta nyt ihrakasan pitäisi päästä ruotuun. Olin iloinen jokaisesta ihanasta, maukkaasta ja rakkaudella tehdystä suupalasta. Ne olivat parhaita.

Pakkasin rinkkaani ja ilahduin lahjoista, jotka sain muilta tai löysin kirpparilta. Jopa siitä kullatusta ja julmetun painavasta buddhapatsaastakin. Lähdin iltakävelylle ja vain ihastelin. Seinän oranssia sävyä, oudossa paikassa kasvavaa kukkaa, eriskummallista sivukujaa. Juoksin sadettajan läpi paljain varpain.

Halusin saamaani.

Toivottavasti sinäkin.

Kommentit

somewhere

Ihana asenne, ja niin totta myös että jouluherkuista (tai oikeastaan mistään herkuista) ei pitäisi tuntea huonoa omaatuntoa. Jos herkut tekee onnelliseksi ja maistuu hyvältä, mitäs sitten! Suklaakakulle keittiöön olen minäkin tästä menossa samantien, koska juuri se on hyvää nyt.

Roosa
Mangomalen

Nimenomaan! Terveisin nimimerkki meitsi, sohva & croisantti

Aada Inkeri
Aada's Universe

Olet aivan ihana ja inspiroiva. Huikean jännittävää on myös se, että olet Australiassa, sillä minäkin olen. Ehkä törmäillään. Kauniita unia ja kivoja kivoja päiviä!

Roosa
Mangomalen

Ihana kommentti, kiitos! Ja oi etta, missa pain Australiaa? Ehka tiet risteavat, siihen asti paljon valoa ja saippukuplia.

Aada Inkeri
Aada's Universe

Kiitos! Olen Brisbanessä nyt ja aion olla vielä jonkin aikaa. Sitten menen ehkä länsirannikolle. Tai pohjoiseen. Kuljen kunhan kerkeän, se on kivointa niin.

Roosa
Mangomalen

Hieno asenne. Nauti!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.