Kannattaako Mangomalenia jatkaa?

Mangomalen

Hip hip, hurraa!

Mangomalen täytti juuri vuoden.

En olisi arvannut. Matkablogit tuntuvat usein hiipuvan ensifiilistelyn jälkeen pari kertaa kuussa pikarutistetuiksi kuulumisiksi. Mutta täällä ollaan, ja kohta selviää, ollaanko tulevaisuudessakin.

Kuten jo aiemmin puhuin, minulle on vielä epäselvää, mitä teen jatkon suhteen.

Työkseni en ehdi tällä hetkellä bloggailla, joten tuntuu vähän pöhköltä tehdä ilmaiseksi samaa hommaa, josta ennen sai palkkaa. Toisaalta tykkään tästä niin paljon, etten haluaisi lopettaa ainakaan kokonaan. Vielä on niin paljon sanottavaa reissuista ja elämästä ylipäätään.

Ja tässä vaiheessa kuvaan astutte te, armaat lukijanpökäleet.

Blogeille ei yleensä taideta antaa synttärilahjoja. Mutta miksi ihmeessä ei? Kukapa ei tykkäisi antaa ja saada lahjoja, etenkin nyt, kun lahjatoive on simppeli: kerro ajatuksesi.

Vaikka olen vuoden aikana saanut monta hyödyllistä kommentia ja tavannut monta ihastuttavaa lukijaa, kokonaiskuva on minulle aika epäselvä. Entisen blogini Minimalenin kanssa kävi niin, että palautetta alkoi tulla vasta, kun olin jo päättänyt lopettaa blogin. Luin kymmeniä kommentteja suu auki ja sadattelin, miksi en kuullut niitä jo aiemmin. Siksi yritän tällä kertaa kysyä mielipidettänne ensin ja tehdä päätöksen vasta sitten.

Siis kerro. Mikä Mangomalenissa on hyvää, mikä rasittavaa? Miksi luet tätä blogia? Haluaisitko lukea sitä jatkossa? Millaisia juttuja?

Haluan tietää, millasia tyyppejä siellä kotisohvilla ja maailmalla seikkailee, ja mitä toivoisitte blogilta. Saa kritisoida, saa toivoa yksittäisiä postauksia, saa sanoa vaikka töttöröö-dirlandaa ihan vaan merkiksi siitä, että linjoilla ollaan.

Sokerihumalainen yksivuotias jää odottamaan.

Kommentit

dirlandaa (Ei varmistettu)

heippa! en oo ikinä ennen kommentoinut tänne mut haluun vaan sanoo et sun blogi on yks lemppareistani, oon aina ihan fiiliksissä kun huomaan et täällä on uus postaus! tykkään sun hauskoista matkakertomuksista ja ihanista pohdinnoista ja oivalluksista. älä siis lopeta, täällä on linjoilla yks lukijanpökäle joka haluais lukee lisää sun juttuja.

Matkalla koti-ihmiseksi

Jatka, jatka! Koska kirjoitat ihanasti matkoista ja elämästä.

Kajona (Ei varmistettu)

Töttöröödirlandaa!

Pikku hoo (Ei varmistettu)

Kyllä jatkolle! Mun merkit linjoilla olosta on tähän asti rajoittuneet painelemaan sydämiä sun kirjoituksiin, mutta täällä ollaan ja haluaisin lukea sun kertomuksia jatkossakin! Ihaninta on reissujutut, mutta tykkään kyllä ihan kaikista sun kirjoituksista (vaikken aina samaa mieltä olisikaan!).

karoliin (Ei varmistettu)

Minimalen, mangomalen... ihan sama minkä nimen alla bloggailet, luen aina innolla.

Eniten rakastan sitä, että kirjoitat kauniilla, haikealla ja hulvattomalla tavalla rehellisesti ihnimillisistä tunteista ja niiden tulemisesta ja menemisestä. Reissulla toki joutuu konkreettisesti kohtaamaan jatkuvalla syötöllä itseä ja ajatuksia haastavia tilanteita, mutta olen ollut tosi ihastunut myös noihin "paluuteksteihisi", koska sun tapa kirjoittaa melankoliasta ja känkkäränkästä ja aidosta tulevaisuudenuskosta samaan aikaan on tosi samaistuttava ja ihana.

Mä muistan kun aikoinaan kirjoitit hesariin jotain kolumneja, ja ärryin jostain yksittäisestä jutusta tosi paljon - se oli kai mielestäni jotenkin jyrkästi kirjoitettu tai jotain; mutta ainakin jäit mieleen. :)
Minimalenia aloin sitten seurata on-off, ja aina välillä sulla oli niin hienoja oivalluksia siellä, että jäin koukkuun. Mangomalen on ollut ihan timanttia koko ajan. Jopa mietelausepostaukset, joita yleensä inhoan, ovat tässä blogissa jotenkin niin ihanasti osuvia.

Mä en voi olla välillä huokailematta, että olisinpa mä ollut kymmenen vuotta sitten samojen oivallusten äärellä kuin sä nyt, enkä vasta hiljattain...mutta sitten aattelen että njää, hyvä että meni näin. Lukijanpökäle on varsin tyytyväinen omaan elämänpökäleeseensä, ja ihailee bloggaajanpökäleen kirjoituksia, joihin tihkuu tämän inhimillisyys, herttaisuus, viisaus ja sitkeys. :)

Ihanaa kun kirjoitat.

Kristaliina
Puutalobaby

Töttöröödirlandaa! Jatka!

thinky (Ei varmistettu)

Sokerihumalaa rakastava lukija ilmoittautuu!

Olen löytänyt blogisi vasta kesän tiimoilla, mutta innolla olen lukenut kirjoituksiasi. Monia niistä yön tunteina, kun en ole saanut unta- ja moni teksti on ollut jotain sellaista, jossa omasta tajunnan virrasta olisi puettu sanoiksi ja ymmärrykseksi asioita, niin että olen vallan riemastunut! Olet käyttänyt ihania vertauksia ja viittauksia , ja joskus olisin halunnut kirjoittaa tekstin ylös , niin että muistaisin sen.

Tuntuu, että käyt niin monia samankaltaisia mietteitä läpi, ja tavallaan elät sellaista elämää jota haluaisin kokeilla, ellen olisi juuri nyt oikeassa paikassa täällä. Kirjoitustyylisi on myös ihanan aito, kuin kirjoittaisit hauskaa päiväkirjaa jota ei olisi aina tarkoituskaan julkaista - siksi sitä on mielenkiintoista lukea. Olisi mukavaa lukea kirjoituksia jatkossakin, silloin tällöin tai useammin! : )

Kaisaleena (Ei varmistettu)

Ensimmäisenä tuli melkein paniikki! Älä vaan lopeta ethän! Mä käyn joka päivä katsomassa onko tullut uusia postauksia ja jos ei, luen vanhoja. Tällä hetkellä ajelehdin elämässä aikalailla sekavasti ja tää blogi auttaa mua ihan päivittäin. Antaa voimaa tehdä kahta duunia ja säästää rahaa, että pääsee ensi vuonna pitkään reissuun. Antaa ajatuksia ja hymyjä ja kyyneliäkin. Lähettelen linkkejä sun teksteihin mun ystäville ja annan hyvän kiertää. Älä kiltti lopeta <3 joka kerta kun luen sun tekstin, saan niin paljon uutta ajateltavaa ja haaveiltavaa. Halaus!

ihihiih (Ei varmistettu)

Luen, koska rakastan tätä blogia!Ja voi kyllä, kirjoita vaikka joka päivä koirankakasta, minä luen silti, koska luultavasti sun kirjoittamana sekin sais tajuamaan jotain olennaista elämästä:) Ihanaa, jos jatkat, ja jos käy niin että et, niin ainakin voin lukea vielä uudet 832974 kertaa vanhat postaukset. Vaikka eihän se sama ole;) Tää blogi on jotenkin auttanut mua tosi paljon viime aikoina, ihan jo ajatuksien kokoamisessa, joten kiitos siitä näin sivumennen sanoen <3

annemi

Jatka, jatka, jatka! täältä saa upeita oivalluksia omaan elämään, pääsee sohvamatkailemaan mukanasi maailmaa ristiin rastiin :) kirjoitat niin kauniisti ja sielukkaasti että tänne on aina ilo tulla. 

hay (Ei varmistettu)

Tykkään sun blogista hurjasti ja toivon, että jatkat! Hyvän kirjoittajan teksteissä on se hauska puoli, että tekstin aiheella ei ole mulle kovin suurta merkitystä. Kunhan kirjoitat!

MiraaaaaaS (Ei varmistettu)

No tietenki jatkat, mikä kysymys toi nyt on.
Sun postaukset pistää miettimään ja uskon, että voisit kirjottaa aiheesta ku aiheesta ja jengi ois vaa vaau. Tää blogi on aivan mahtava, keep up the good work. Harmi, että jengi innostuu kommentoimaan vasta siinä vaiheessa, kun on "tosi kysessä".

TURURUR (Ei varmistettu)

Voi, jatka! Sillä jos jotain oon sun blogista saanu niin voimaa.

<3

What else is there?

Oon suuri fani, ei varmasti tuu yllätyksenä!

Tuli tämä ihana quote mieleen. Vaikkei nyt tässä tapauksessa pidäkkään ihan paikkaansa niin pointti varmasti tulee ilmi <3 

nk (Ei varmistettu)

Jatkathan, jooko! Harva blogi saa minussa aikaan yhtä vahvoja tunteita kuin tämä. Tunnen usein tätä blogia lukiessani haikeaa kaipuuta jonnekin kauas, mutta samalla vahvaa tunnetta siitä, että tämä hetki on hyvä. Että maailma on upea just tässä ja just nyt, kunhan vain pysähtyy fiilistelemään. Kirjoitustesi myötä "tuonne on vielä reissattava" -listani on kasvanut, mutta olen tajunnut myös elämänmenosta jotakin oleellista.

Kaikkea kaunista syksyysi.

oonaliina (Ei varmistettu)

Olet niin inspiroiva, niin rohkea. Rakastan kirjoituksiasi ja kaikkia lainauksia, joita jaat. Kirjaan ylös pätkiä sun teksteistä ja sitten myös niitä lainauksia lukuisiin muistikirjoihini.
Ethän lopeta, ethän? Olet niin monesti tuonut iloa ja itkua ja uusia ajatuksia päiviini! Halaus ♥♥

Heijjaa jatkolle!

Liian harvoin sitä muistaa kommentoida, mutta tykkään tavastasi kirjoittaa ihan valtavasti. Monesta kirjoituksesta olen saanut lohtua, hymyn tai jotakin ajateltavaa. Oot ihana!

Mutta, asioita pitää tehdä vaan niin kauan kuin se tuntuu itsestä oikealta. 

Olen lukenut blogia vasta vähän aikaa mutta sulla on todella taito pukea ajatukset sanoiksi ja matkat käsinkosketeltaviksi mielikuviksi lukijalle. Ihanaa pohdintaa! Toivon että pääsen lukemaan jatkossakin :)

PSK
Insert Cool Phrase

Tää lukijanpökäle toivoo erittäin hartaasti, että jatkat. Nessut kaivan esiin välittömästi, kun nään, että uusi postaus on tullut. Tekstisi on voimaannuttavaa.

Ehdottomasti jatkat! Tulen Lilyyn aina lukemaan sun tekstejä, kun on jotenkin ankea tai vaikea mieli ja joka kerta lähden eteenpäin hymyssä suin. Osaat kirjoittaa niin osuvasti ihan joka aiheesta. Sillä tavalla, että se toimii varmaan jokaiseen, tai ainakin siltä täällä päässä tuntuu. Inspiroit ihan hirveästi, sellaisia ihmisiä kuin sä pitäisi olla paljon enemmän. Ne vaikeammatkin asiat elämässä osaat ottaa esille jotenkin vain semmosella tavalla, että ne ei sitten enää tunnukaan maailmaa musertavilta. Oot mahtava!

VLMA (Ei varmistettu)

Blogisi on välitön ja nokkela ja pidän siitä niin kovasti, että nyt tuntuu, että tässä päätettäisiin jo toistamiseen merkittävän ystävyyssuhteen tulevaisuudesta. Toissa keväänä löysin Minimalenin ja taisin lukaista koko blogin läpi samalta istumalta. Olin harmissani Minimalenin päättymisestä, mutta viime keväänä vastaan tulikin Mangomalen. Taisin tuulettaa ääneen tätä löydöstä. Voi kumpa jatkaisit bloggaamista!

Lallaa (Ei varmistettu) http://immerdiesehippies.blogspot.fi/

löysin sun blogin aika vähän aikaa sitten ja mun mielestä tää on ihana joten olis tosi kiva jos jatkaisit! Koska mun mielestä on kivaa lukea tällaisia matkablogeja joissa on enemmänkin fiiliksiä matkoilta kuin mitään vinkkejä tms. Ja lisäksi oot tosi tosi hyvä kirjoittaja ja sun tekstejä on niin kiva lukea!

annmari (Ei varmistettu)

Hei Roosa! Iloiseksi tulisin, jos jatkossakin blogiasi seurailisin. Jaan kanssasi samoja matkustusmuotoja ja oot vähän kuin tuntematon matkasisko, jossain tuolla kaukana se Roosa viilettää joskus mietin :) tykkään sun suhteesta tapahtuvaan seikkailuun, sun vinkkelistä elämään. Se kun et jää niihin epämukaviin hetkiin, vaan niistäkin voi löytää jotain hienoa. Sen jutun muistan aina omissa seikkailuissani. Kiitos kun kirjoitat. :) toivottavasti nautit kirjoittamisesta jatkossakin, säännöllisestä tai epäsäännöllisesti

Vierailija (Ei varmistettu)

Pitää ehdottomasti jatkaa! Mun lemppariblogi, niin sielukas, ihana ja inspiroiva &lt;3 ainut huono puoli on se, ettei postauksia tule kovin usein/säännöllisesti, koska tästä ei vaan saa tarpeekseen!

Nuuh beibe!

Luen Mangomalenia muistaakseni jälleen, mitä on olla rohkea, avoin, haavoittuvainen ja sitkeä! Arvostan ihan valtavasti sitä, että olet kertonut niin rehellisesti matkojesi aallonharjoista ja -pohjista. Ja en edes oikeastaan välitä siitä, matkusteletko vai et, minua kiinnostaa lukea siitä, miten yhä uudestaan löydät oikeaan paikkaan, ja mistä sellaisen tunnistaa.

helly
hellyys

Toivottavasti jatkat! Oli postauksesi sitten kuvitettu lainaus tai pidempi matkakertomus, saa siitä aina ajatuksia päivään ja satavarman matkakuumeen. Ihan hassua, mutta joskus blogiasi luettuani jokin minua askarruttanut asia on ratkennut mielessäni, vaikka lukemani ei mitenkään liittyisi samaan aiheeseen. Silloin, kun olit palaamassa Australiasta, häämötti minullakin edessäni Suomeen-paluu vuoden ulkomaankeikan jälkeen, ja kirjoitit hienosti asioista, joita minäkin tulin palatessani kohtaamaan. Joten haluaisin lukea seikkailuistasi tulevaisuudessakin! Kaikkea hyvää sulle!

Jatka ihmeessä! Ihanaa reissufiilistelyä ja tunnelmaa.

Jatka ihmeessä! Ihanaa reissufiilistelyä ja tunnelmaa.

wilmavuokko (Ei varmistettu)

Ihaninta täällä on kaikki. Oon kirjoittanut monta kertaa sun lauseita muistiin, joka tuntuu ihan tosi oudolta koska sä olet "normaali tyyppi" etkä mikään legendaarinen filosofi tai kirjailija (vielä!). Oikeesti ihan sama mistä aiheesta kirjoitat, koska kirjoitat jokatapauksessa niin hyvin. Pliis jatka. Ja kirjoita myös kirja, haluan sen mun hyllyyn!

Pina (Ei varmistettu)

Sama täällä. Kirjoitan ihania ajatuksiasi muistiin. Tuo legendaarinen filosofi tai kirjailija (vielä!) on vain ajan kysymys. Mulle olet, Roosa, sitä jo nyt. Siksi ehdottomasti vaadin kirjaa!!!Tai vaikka kahta. Toinen voisi olla ihan tarinakirja ja sit toinen vaikka sellanen mietelmäkirja, missä noita lainattuja sitaatteja ja omiasi.

pienisisko
Spin off

Se, mitä blogisassi rakastan, tiivistyy ehkä tuohon edelliseen postaukseesi. 

Lueskelin sitä ja olin jo niin hämmentynyt koko siitä täydellisen ihanasta reissufiiliksestä mitä maalailit, että puolessa välissä tekstiä mietin ettei tuo nyt voi olla tottakaan. Oli spontaanisti jaettuja drinkkejä ja hullua reivaamista ilman huolta huomisesta tai maailmasta.

Alitajuisesti sitä vaan kai maalailee itseään samoihin maisemiin ja miettii, että en minä vaan koskaan lähtisi yksin tanssimaan tai tuntemattoman kanssa kahville. Miettii, että ei kukaan oikeasti voi olla noin totaalisen hupsu ja rohkea.

Siinä australialaisen pojan kohdalla sitten mietin, että saakeli jos ei muka edes pussanneet niin nyt kyllä huijaa koko tyttö jutuillaan. Mutta ah, pusuja kuitenkin vaihdettiin, jee!

Koitan siis sanoa sitä, että rakastan sitä miten kirjoitat rehellisesti siitä miten olet samaan aikaan hurja seikkailija, itsenäinen elämän rakastaja ja kuitenkin myös, ihan niin kuin me kaikki, juuri sopivasti hukassa ja lemmestä vinksallaan. Jotenkin samaan aikaan niin erityinen ja niin tavallinen ja tutunoloinen.

Niin elämänmakuista ja suloista, etten ehkä kestä jos lopetat. 

VH (Ei varmistettu)

Voi ihana Roosa, älä vaan lopeta! Oot inspiraatio meille muille, jotka lasisissa taloissa kökötämme.

paulahelena
ALUAP

olin niiiiin ilonen ku tulit takas mangomalenin kanssaa ku minimalen lopetti! parasta on kun avaat rohkeesti niin henkilökohtasiakin juttuja ja varsinkin tunnetiloja kuvaat mielettömän hienosti :) välillä menee ehkä vähän tekotaiteelliseks mut ei liikaa.

Nooravierailija (Ei varmistettu)

Tiäks Roosa, en haluais olla yhtään lällynlää, mutta helvetti. Mutta mähän olen, joten pitää vaan hyväksyä asia. Totta on se, että 99,7% sun kirjoituksista saa mun silmät kyyneliin. Ne ossuu ja uppoo. Inspiroidun, ilahdun, innostun. Kiitos siitä. Oot mahtava!
"I want you to staaaaaayyy..."

Viivik (Ei varmistettu)

Rakas Roosa,

Vaikka nykyään ootkin noin kerran viikossa mun ilona
olis silti ilo muinakin viikonpäivinä sun höpötyksiä lukea
Ja ollaanpa realisteja
sul on varmaan tulevaisuudessakin paljon reissuja

Toisaalta ymmärrän ettet oo ilmaistyövoimaa
hmm, ehkä lukijat vois tätä blogia joukkorahoittaa
Tai sitten tää blogi on ku sohvasurffaus
että ilmaisuus on just yksi sen hienous

Suosikkejani ovat pitkät postaukset
tyylilajilla ei väliä - hyviä ovat sekä iloiset että suruiset
Unohtamatta ubiikkia sekokreiseilyä
ja maailman menossa uiskentelua

Joskus lukemani ottaa mua aivoon
tai on niin nerokasta että joudun kateuden kaivoon
Mut ei se mitään, aina tuun uudestaan
ja toivon että olis paljon luettavaa

Lopputulemana: tee mitä huvittaa
ehtiihän tässä elämässä kirjottaa
Ei kun hitto, nyt muistin mikä on paras vähään aikaan saamani idea:
Roosa, KIRJOITA KIRJA!

Hetkiä arjesta

Voi jatka jatka! Mä olen aivan erilaisessa elämäntilanteessa kuin sinä ja ajattelen monesta asiasta hyvin eri tavalla. Silti eksyn blogiisi kun kaipaan hetken hengähdystä omasta elämästäni. Löydän teksteistäsi uusia pysäyttäviä ajatuksia.Joskus itkettää,joskus naurattaa,välillä ihmetyttää. Tuot uusia vivahteita ajattelumaailmaani..älä ihmeessä siis lopeta.Kiitos ihanista lukuhetkistä ja ihanista matkakuvauksista <3

Annan kantavan ääneni sille että saisimme vielä nauttia sinun ajatuksistasi jatkossakin! Olen sielultani levoton mutta elämäntilanteeltani jo kovin vakiintunut tyyppi, ja nautin todella paljon siitä pakomatkasta arkeen jonka seikkailusi maailmalla ja mielen sopukoissa tarjoaa. Toivon että dilemmaan löytyy sinua sopivalla tavalla kannustava ja palkitseva ratkaisu joka päättyy meidän kaikkien silmäparien iloksi. :) Sinua enempää tuntematta, olet mahtava! <3

Shiba (Ei varmistettu)

Jatka, oi jatka! Mangomalenista on muotoutunut ehdottomasti yksi lemppariblogi, ja olisi sielua raastavaa, jos lopettaisit. Koska kirjoituksia lukiessa sanat iskeytyy sieluun ja mieli täyttyy tunteista, pulppuavasta innostuksesta kaihoon, kiitollisuuden kautta rauhaan ja kaikkeen siltä väliltä. Valokuvat vievät meidät ruudun toisella puolella olevatkin kauas pois, mutta samalla opimme näkemään uusin silmin myös maailman, joka on vierellämme tässä ja nyt. Tekstisi koskettavat ainakin minua, inspiroivat ja antavat suunnattomasti energiaa. Kiitos sinulle siitä!

Jatkossa lukisin mielelläni ajatuksistasi, havainnoistasi ja elämästä ylipäätänsä, missä ikinä kuljetkin. Välillä pelkät kuvat kertovat tarpeeksi. Samaa settiä siis, kun ennenkin. Musiikkiakin saa olla!

Onnea yksivuotiaalle, toivoo lukijanpökäle &lt;3

heidimarianne (Ei varmistettu)

Löysin blogisi vasta hetki sitten ja ollut aivan haltioissani selaillessani blogia taaksepäin. Saan täältä vaan jotain ihmeellistä voimaa päiviin, sun postaukset tuo päivään sellasen hengähdyksen arjesta ja vie ajatukset ihan muualle. Toivon siis, että jatkaisit, mutta no kaikki hyvä loppuu aikanaan.

Bisous, Roosa (Ei varmistettu) http://forgivemeautumn.blogspot.fi/

älä älä älä älä älä älä älä älä hyvänen aika lopeta!! en osaa nyt sanoa muuta, kauhistuin liikaa ajatuksestakin. pus!

senjanen (Ei varmistettu)

Ah, Roosa tää blogi on ollut aivan ihana ja antanut mulle niin paljon! Joten kannatan jatkoa.
Itse olen huomannut tulleeni ehkä tiettyyn pisteeseen tai voi olla että kyse on vain kaudestakin, mutta oon huomannut usein pohtivani innostavien ja koskettavienkin (kuten tää&lt;3) blogien äärellä, että höh, ei jaksais lukee haluis vaan elää. Ja tämäkin on varmaan osittain myös tämän blogin ansiota. Huomaan elämän haluni kasvaneen niin suureksi, että ei enää malttais lukeakkaan niin paljon muiden elämästä tai edes muiden aatoksista elämästä. Mutta onnea on silti, että on tällaisia blogeja, josta sitä elämän halua voi imea itseensä.
Joten summa summarum: Jatka sää, jos ihanalta tuntuu, ja määkin taidan jatkaa matkaani oman elämäni seikkaiuihin, ehkä vaihteeksi vähän erilaisiin! Kaikkea ihanaa sinulle! :)

Joiku (Ei varmistettu)

Ei eieii, älä ihmeessä lopeta!

Olen lukenut mango- ja minimalenit alusta loppuun ja ajatuksesi elämästä ovat ihania ja virkistäviä. Lisäksi blogisi matkakertomukset ovat motivoineet minua tarttumaan tuumasta toimeen ja valmistumiseni jälkeen Jouluna aion matkustaa itsekseni Australiaan Work &amp; Holiday - viisumin turvin :) Joten kiitos kauniista blogista, kuvista ja ajatuksista, jatka samaan malliin. Pus!

Sapu (Ei varmistettu)

Kannattaa, hei. Kiitti, nyt ei riittäny vielä. Täällä yks mykkälukija ilmoittautuu, pahoittelut kommentoimattomuudesta. Perustelen sitä sillä, että joka kerta lukiessani rasittavan tunteita herättävää ja hiuksianostattavan taidokasta kieltäsi tuntuu naurettavalta edes yrittää itse tuottaa mitään kirjallista. Että kiitti ny sitte jatkuvasta itkettämisestä, naurattamisesta ja kaukokaipuuttamisesta. Ja terkut Pohjois-Suomesta, täällä on kohta lunta. Peace.

Eerikah (Ei varmistettu)

Ajatuksesi matkustamisesta sekä maailmasta yleensä saa minut miettimään, miksen itse ole jo tajunnut ajatella niin. Kadehdin rohkeuttasi. Kadehdin myös onneasi tai taitoasi löytää mielenkiintoisia ja ennen kaikkea erilaisia yöpymispaikkoja ja kohteita. Tuot esiin vähän kulahtaneiden kohteiden parhaat puolet.

Jos kuitenkin päätät lopettaa kirjoittelun haluan kiittää näistä hetkistä, jotka olet minulle suonut. Kiitos.

emmisofiia (Ei varmistettu)

Kunpa jatkaisit. Täällä mun haaveet tulee mahdollisiksi ja oikeiksi.
Kiitos, että kirjoitat.

maijamaijamaija (Ei varmistettu)

älä lopeta

Vierailija (Ei varmistettu)

Töttöröö-dirlandaa!

Mitä ikinä päätätkin Mangomalenin suhteen, toivon, että jatkaisit kirjoittelua jossain muodossa. Sinulla on lahja.
Olen fiilistellyt tekstejäsi ja kuviasi, niissä on ehdottomasti aitoa tunnelmaa, persoonallisuutta ja tunnetta. Olet antanut monesti ajattelemisen aihetta, mutta myös laittanut sanat järjestykseen niin, että ne ovat tuntuneet juuri oikeilta.
Kiitos, että kirjoitat, toivottavasti saat kirjoittamisesta yhtä paljon, kuin sillä meille lukijanpökäleille annat!

Hasan (Ei varmistettu)

Voi, älä lopeta! Oon hypännyt kyytiin vasta mangomalenin puolivälistä, mutta tämä on ollut just sitä mitä kaipasin; matkajuttuja ja vapaan naisen tarinoita, kun oma elämä on tällä hetkellä vain opintoja ja paluu Matkalle on vasta suunnitelma. Kiitos kun kirjoitat niin kauniisti ja ajatuksella myös perusperjantaista, kotimaakin on niin kaunis.

Eli töttöröö ja dirlandaa, täällä ollaan.

aeveliina (Ei varmistettu)

Ei Roosa ei, älä ikinä lopeta. Sinä ja Mangomalen olette aiheuttaneet minussa niin isoja muljahduksia että et uskokkaan. Veikkaan että sinä ja minä ollaan aika erinlaisissa elämäntilanteissa, mutta jotenkin silti lähes kaikki mitä sanot iskee minuun kuin sata volttia.

Rakastan kaikkia lainauksia joita muilta kirjoittajilta poimit tänne blogiisi. Ne ovat niin uskomattoman kauniita, raakojakin, mutta kuitenkin elämän ymmärtämistä auttavia totuuksia. Mutta vielä tärkeämpiä ovat tietysti sinun omat sanasi. Sinun tyyli kirjoittaa vaan uppoaa mulle ja kovaa. Tuot niin arkipäiväisiinkin sattumiin sanamaalailuillasi sellaisia syvyyksiä, että erittäin harvalla tuollaista taitoa on. Et usko kuinka monta kertaa olen kyynel silmäkulmassa lukenut tekstejäsi. Tai kuinka monta kertaa olen näytölle huutanut että PERKELE TUO NAINEN ON MEEDIO, kun pohjimmiltaan yksinkertaiset totuutesi ovat auttaneet niitä kuuluisia palasia loksahtamaan paikoilleen. Kaikki tämä yhdistettynä tunnelmaan sopiviin kuviin, no, sinulla on lahja. Olet inspiroinut minuakin aloittamaan oman blogini!

Elämänasenteesi on myös jotain sellaista jota katson ylöspäin, käsi lipassa. En ole siitä kateellinen, koska kirjoituksistasi kyllä paistaa läpi että teet sen eteen kokoajan henkistä työtä, ja olet varmasti omat taistosi käynyt - tiedän siis että minullakin on kaikki mahdollisuudet omaksua samanlainen asenne. Pidän siitä että tuot esille reissaamisen raa'at puolet. Olen itse asunut viimeisen kolmen vuoden aikana kolmessa eri maassa, ja perkele ne hyvästit on vaikeita. Uudessa paikassa muistan kyllä aina taas miksi lähdin, mutta joskus toivoisin että kateelliset ihmiset muistaisivat myös tämän vaikean puolen. Vaikka varmasti jätät monia yksityisiä asioita kertomatta, paistaa sinusta silti läpi rehellisyys. Se, että asetat itsesi alttiiksi ja näytät myös särkyneitä puoliasi.. No, se on aivan uskomattoman ihailtavaa ja rohkeaa. Olet upea nainen.

Joten Roosa, pyydän ja anelen, jos luulet että sinulla vielä minkäänlaista inspiraatiota on, älä lopeta Mangomalenia. Eikun itseasiassa, vaihdan mielipiteeni. Lopeta blogin kirjoittaminen ja kirjoita sen sijaan kirja. Silloin tuon sinulle kukkia ja pyydän painokseeni omistuskirjoituksen.

ElinaPK
Sataman valot

Jatka! Viihdyn kirjoituksesi parissa niin hyvin!

Pages

Kommentoi