Suosittelen

Mangomalen

 

Vastaan on tullut viime aikoina monia hienoja juttuja, joten päätin suositella niitä teillekin.

 

VALOKUVAA

Crisis?

Nuoret kuvaajat ja toimittajat ovat julkaisseet mielettömän paketin, jossa femmalla irtoaa sellaista repparointia, että huh.

Sata sekuntia selviytymisestä

Ja lisää valokuvaa: kuvajournalistien kandityöt ovat sykähdyttäviä. En ole vielä ehtinyt katsoa kaikkia, mutta ainakin koulukaverini Elias Lahtisen sarja on rehellinen, surullinen ja ihastuttava.

 

MAINOSTA

Hetki ilman sairautta

Yleensä karsastan mainosvideoita, jotka kerjäävät liikuttumaan. Että yhyy, nyt noi piirroksen naiset tajuavat olevansa kauniita ja snif, nyt noi sai lentokentällä ison telkkarin – yöök!! Mutta tämä pätkä kosketti oikeasti. Ehkä oli heikko hetki, mutta koskettipa kuitenkin.

Amnestyn kampanja

Jos tämä ei ole vielä tullut vastaan muualla, nyt on aika tulla. Amnestyn It’s not happening here but it is happening now -kampanja on hieno.

 

HURLUMHEITA

Buddhist Meditation Trainer –app

Eihän se nyt pramea ole: tiibetiläiset kellot kuulostavat samalta kolinalta kuin lasten muovileluhotellissa ja muka-syvälliset viisaudet toistavat itseään. Mutta ei haittaa. Olen koukussa meditaatio-appiin, koska se muistuttaa joka päivä, että nyt hei olisi aika olla pari minsaa hiljaa ja paikallaan.

 

Kuvan jäätelö ei liity juttuun, paitsi että sitä suosittelen aina. Eli liittyy se.

Kommentit

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Jäin heti koukkuun noihin kuvajournalistien kanditöihin. Upeita pieniä suuria tarinoita.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.