Sydney, minkä teit!

Mangomalen

Voihan pojat.

Tulin taas juuri oikeaan paikkaan.

Takana on pikkuisen Sydneytä, mutta olen ihan myyty. En tajua, mistä tämä kaupunkien fiilikset oikein syntyvät. Kai se on osittain sitä, että tapaa oikeat tyypit, mutta on siinä muutankin. Joku tietty olo alusta asti, että tässä on nyt hyvä.

Että jollain tavalla planeetat ovat juuri oikeissa kohdissa.

Melbourneen saavuin todella iloisena ja suurten odotusten kera. Ajattelin, että nyt alkaa reissuni siistein aika. No, ei alkanut. Ensi hetkistä asti oli jotenkin outo olo. Olin iloinen, kun sain viettää aikaa sekä Millan että Ugandassa tapaamani pariskunnan ja heidän ystäviensä kanssa. Nautin kirppareista ja kuljailusta. Mutta se fiilis vaan puuttui.

Oli väkinäinen olo.

Kun kirjoitin pelkääväni jumahtamista, oikeastaan pelkäsin sitä, että jään väkisin yrittämään viihtymistä. Kaikki tuntuvat rakastavan Melbournea, mutta nyt se ei ollut minulle oikea mesta. Jätin sinne säilöön kaksi kangaskassillista vaatteita ja kirjoja, eli jossain vaiheessa on palattava. Ehkä silloin kaikki menee juuri nappiin.

Sitä ennen nautin Sydneystä.

En edes osaa kuvailla, miten onnekas olen.

Osuin sattumalta sohvasurffaamaan maailman siisteimpään kämppään. Talo on teollisuusalueen piilossa, mutta ikkunoista aukeavat näkymät vilisevälle pääkadulle ja vihreään puuhun.

On leveät lankkulattiat ja yksi suihku yhdelletoista ihmiselle. Nyt talo onneksi hiljeni hetkeksi, ja sain asetella vaatteeni vapaalle rekille. Se on luksusta.

Asukkaat ja kaverit ovat muusikkoja, baarimikkoja, designtyyppejä, partasuita ja kivoja. Yksi pojista on rempannut entiseen varastoon itselleen uskomattoman asunnon.

Heti ensimmäisenä iltana istuttiin sulkemisajan jälkeen tyyppien omistamassa baarissa, joka rakennettiin vuosi sitten tyhjään taloon. Se on kaunis ja kotoisa. Ilmaista siideriä olisi saanut loputtomiin, mutta kroppa halusi vettä. Vessassa ramppaasen välissä kävin kynttilänvalossa keskustelua kriisialueista ja aamupaloista, jotka näyttävät kuin niillä olisi kasvot.

Voi että.

Nyt kiskon päälle lainavillapaidan ja lähden juhliin.

Ei taas voi muuta kuin iloita ja kiittää.

Kommentit

somewhere

Ihanaa että pidät Sydneystä! Se oli minulle koti vuoden ajan ja edelleen sillä on erityispaikka muistoissa. :) Nauti upeasta kaupungista!

Roosa
Mangomalen

Kiitos! Nautin todella.

Aisha J
Aisha

Voi kun hienoja kuvia!

Malin (Ei varmistettu)

Olenkohan turhan helposti vietävissä, kun tämä blogi on nostattanut minulle melkoisen Australia-kuumeen. Välivuosikin olisi juuri sopivasti edessä, hmm... Harkitsen asiaa jo hämmästyttävän vakavasti. Kiitos ihanan inspiroivasta blogista ja nauti upeasta reissusta!

Roosa
Mangomalen

Lahde! Lahde! Lahde! Lupaan, ettet tule katumaan hetkeakaan. Ihania rantoja, jumalaisia poikia, halpoja viinirypaleita, kaikkea ihanaa ja hauskaa ja seka isoja kaupunkeja etta luontoa ja kaikkea! Ja Aasia lahella. Annan sulle parhaat vinkit ja tsempit, jos paatat lahtea. Tai siis kun paatat lahtea. Ja kiitos huipusta kommentista!

Malin (Ei varmistettu)

Kiitos kannustuksesta, olet huippu! Aasia onkin itse asiassa toinen vaihtoehtoni. Siellä on niin halpaa elää, ja vähäisen kokemukseni perusteella toki muutenkin mahtavaa. Aika- ja rahakapasiteettini kuitenkin lämpimästi kehottavat nyt valitsemaan näistä kahdesta vain toisen vaihtoehdon. Australiaan voi päästä sitten aikanaan opiskelujen varjolla melko jouhevasti vaihtoon, joten siinäkin mielessä tuntuu että Aasia saattaa vastata juuri tämänhetkeisiä tarpeitani pikkuisen paremmin.

kisskisse (Ei varmistettu) http://kaisaelina.tumblr.com

Oi ihanaa! Rakastan sun blogia. Mulla on jostain syystä ollut fiilis aina vähän toisinpäin. Melbourne tuntuu enemmän omalta paikalta. Mutta ehkä se johtuu vain siitä, että en ole viettänyt siellä kovin paljon aikaa, ja silloin kun olen siellä, niin se ei todellakaan ole arkea. Jos olet Sydneyssä vielä, niin olisi ihanaa nähdä tai tehdä jotain, asun Manlyssä, laita spostia tai tekstaria 04 16 500 210 :)

Roosa
Mangomalen

Eika, ihanaa, todellakin nahdaan! Paan sulle heti tekstaria.

Tää onki paras kaupunki :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.