Vinkit lentojen ostoon

Mangomalen

Joku kyseli vanhan postauksen alla, mistä lennot kannattaa hommata.

En löydä kysymystä enää, joten vastaus tulee tässä. Näitä vinkkejähän löytyy paljon tarkemmin tosi monesta paikasta, mutta kun kerta kysyttiin, tässä omat suosikkini.

1. Skyscanner on super, sekä appina että nettisivuna. Se on selkeä ja löytää tosi halpoja hintoja. Toimii myös silloin, kun ei ole hajua edes siitä, mitkä lentoyhtiöt lentävät tiettyä väliä. Iso plussa kuukausinäkymästä. 

2. Kilroy on hyvä. Se on ykkönen silloin, kun etsii menoa ja paluuta eri paikoista. Sieltä löytyy muutenkin välillä ihmeen halpoja lentoja.

3. Lentoyhtiöiden omat sivut. Kun sopiva lento on löytynyt, katson vielä, saisiko sen halvemmalla yhtiön omilta sivuilta. Joskus saa, aina ei.

Vierailija kysyi erityisesti, mistä löytää halvat lennot Australiaan. Omat lentoni löysin näin: ensin Kilroyn sivuilta Finnairin lento Helsinki-Singapore, sitten Jetstarin sivuilta lento Singapore-Darwin. Paluun naurettavan halpa Kuala Lumpur-Lontoo-lento löytyi Supersaverin kautta, lyhyet pätkät lentoyhtiöiden omilta sivuilta Skyscannerin haun jälkeen.

Aiempia vinkkejä Australian-lentoihin täällä.

Kommentit

Pandanen (Ei varmistettu)

Mä suosittelen myös Kilroyn toimistossa piipahtamista, mikäli sellainen on lähellä! Sieltä olen omat lentoni esim. Australiaan saanut huomattavasti halvemmalla kuin kilroyn nettisivuilta (en tiedä miten on mahdollista, mutta näin kävi). Lisäksi opiskelijana sain pientä lisämaksua vastaan muutettavan meno-paluu-lipun (kätevä, jos ostaa lennot tosi aikaisin etukäteen ja suunnitelmat muuttuu esim. paluulennon suhteen). :-)

Roosa
Mangomalen

Kiitos kommentista, auttaa varmasti monia! Itse olen niin impulssinen, että minulle toimiston käytön tuoma suunnitelmallisuus ei sopisi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.