Ruokaa!
Pääsiäinen on kyllä melko hieno juhla, vaikken uskonnollinen olekaan. Minun pääsiäiseni on tähän mennessä koostunut kevään ensimmäisestä grillauksesta, saunomisesta, pitkään nukkumisesta, suklaamunien syömisestä aamupalaksi, anoppilassa vierailusta, haudutetusta lampaasta, punaviinistä ja vuoden ensimmäisestä hyttysenpistosta!
Mistä teidän?
Tällä viikolla vietimme kick-offia työporukan kanssa Inkoossa Westerby Gårdissa. Oli muuten upea paikka! Kuvitukseksi vielä hieman maistiaisia päivän sisällöstä: ruoasta. Söimme kolme kertaa!
Ihanaa maalaisromantiikkaa.
Aamiaisen päätös minun makuuni: mansikoita, kanelivaahtoa, macaroneja ja samppanjaa.
Lounaaksi oli taivaallista maa-artisokkakeittoa alkuruoaksi. Muistin taas miksi jaksan olla niin innostunut speltistä, kun sitä tarjottiin lounaalla pääruoaksi maissikanan kera – se on niin järjettömän hyvää, ja terveellistä!
Ja viiniä. Mitäs päivä olisi ilman viiniä jokaisella aterialla aamiaisesta lähtien?
Hyvää lankalauantaita! Minun äitini mukaan päivän nimi tulee siitä, että ennen pääsiäislauantaina värjättiin lankaa. Pitääköhän paikkaansa?