Kesän suunnitelmat ja must do-lista!

Kesä kolkuttaa jo ovella ja on aika miettiä kesän suunnitelmia. Tänä vuonna mulla on 10 päivää lomaa töistä. Loma onkin jo melkein suunniteltu, mutta olen myös jättänyt tyhjää tilaa kalenteriini. Näin pystyn myös nauttimaan aikatauluttomuudesta ja tehdä kotikulmilla kaikkea ilman aikatauluja. Toivottavasti kesästä tulisi aurinkoinen ja lämmin tänäkin vuonna, ainakin silloin kun olen lomalla.

Mitä haluan mun kesältä?

  1. Urheilla paljon ulkona. Ulkona juokseminen auringon nousun aikaan on ihanaa. Ja lomalla treenaaminen on ihanaa, sillä ei ole kiire minnekään! Jotenkin lomalle kun saa ladattua akkuja jaksaa treenatakin ihan eri tavalla.
  2. Herne- ja mansikkaöverit. Herneet ja mansikat ovat kesällä parhaimmillaan ja niitä aion syödä oikein kunnolla tänäkin vuonna.
  3. Roadtripejä. Musta on ihana ajaa autolla johonkin kesäkaupunkiin. Yksi ihan ehdoton lempipaikka on Tammisaari, koska sieltä on monta hyvää muistoa! Yksi syy miksi haluan tehdä mini roadtripin on lauantai torit. Autossa saa samalla juteltua kaikkea kivaa matkaseuran kanssa. Yks iso roadtrip must on pysähtyä jäätelölle.
  4. Picnicit. Mikäs sen parempaa kuin istua puistossa ja nauttia auringosta, ystävistä ja hyvästä ruoasta.
  5. Pyörä retket. Viime kesänä tein jo muutamaan otteeseen pyöräretkiä ilman määränpäätä ja ne oli niin hauskoja. Pysähdyttiin matkalla milloin missäkin. Välillä otettiin kuvia ja välillä syötiin herneitä.

Onko sulla kesän suunnitelmat jo tehty?

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua!

Nanne

hyvinvointi hyva-olo oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *