Loma

Loma tuli ja meni! Olin lomalla kahdessa osassa. Ensimmäinen osuus oli 2 viikkoa ja toinen osuus oli 2 vapaapäivää viikonlopun yhteyteen. Kaikki nuo vapaapäivät tulivat enemmän kuin tarpeeseen!

Loman ensimmäinen osa

Siirryin lomalle töistä tiistaina juuri ennen juhannusta. Töiden jälkeen ryntäsin kotiin, pakkasin loput tavarat ja suuntasimme kentälle. Minusta on ihana aloittaa loma, kun voi suoraan vaan unohtaa työt ja kaikki pakolliset jutut kotona. Lensimme isolla porukalla Dubaihin. Lento sinne on siitä ihana, että se on yölento. Aamulla saimme herätä Dubain auringossa ja lämmössä.

Dubain lomaan lukeutui hyvää ruokaa, treenaamista, uintia ja hyvää seuraa! Juhannusbrunssin söimme Hells Kitchenissä. Kokemus oli mielletön! Alkupaloja ja jälkiruokaa sai hakea buffetista. Pääruoka tuotiin, kun sitä pyysit. Ruokailun ajan paikalla oli duo soittamassa covereita tunnetuista biiseistä. Brunssin kruunasi kokkikisa, johon seurueestamme yksi henkilö pääsi osallistumaan. Ikimuistoinen kokemus!

Saavuttuani takaisin Suomen kylmyyteen, minulla oli taas juoksukisat. Juoksu ei tuntunut kulkevan, mutta tein kuitenkin oman virallisen ennätyksen. Mahtoikohan edellisen päivän lennolla olla jotain tekemistä tuon olon kanssa?! Tuosta sitten alkoikin kunnon treeni putki, sillä osallistuin kuntosalini haasteeseen. Haasteena oli tehdä  7 HIIT-treeniä 7päivässä. Itse suoritin haasteen 6:ssa. Olo oli tuon haasteen aikana muutamaan otteeseen todella väsynyt, mutta viimeinen treeni vedettiin kunnon energialla.

Loman toinen osuus

Loman toisen  osuus meni levätessä, treenatessa ja nauttien minulle tärkeiden ihmisten seurasta. Mitään kovin kummallista en tehnyt. Onneksi noille päiville sattui myös ihan hyvä sää, joten sain nauttia ulkoilmasta.

Kaiken kaikkiaan rennosti on lomailtu ja olen tehnyt asioita joista nautin. Sitähän sen loman kuuluu minusta olla! Pian on aika alkaa miettimään syksyä ja sen tuomia uusia tuulia, mutta sitä ennen nautin vielä hetken kesästä!

Ihanaa keskiviikkoa!

Nanne

hyvinvointi mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *