Mikä tekee minut onnelliseksi tällä hetkellä?

Aurinko paistaa ja elämä hymyilee!

Huomaa kuinka paljon aurinko ja keväinen sää vaikuttavat mielialaan.Kävellessäni töihin olen miettinyt mitkä asiat tekevät mut onnellisiksi tällä hetkellä.

1- Läheiset ihmiset. Niin se vaan on, että ryhmässä on voimaa ja nää tyypit mun ympärillä motivoi mua suuresti! On se sitten mun perhe tai ystävät, kaikilla meillä on omat juttumme ja olemme kaikki hieman eri tilanteissa elämissämme. On kiva katsoa sivusta kuinka jokainen meistä on löytänyt oman polkumme ja me kaikki tehdään just sitä meidän omaa juttuamme.Jokainen meistä vie unelmiamme eteenpäin. Kun katson mun ympärillä olevien ihmisten päättäväisyyttä viedä unelmia eteenpäin, saan siitä ihan uudenlaista motivaatiota itsekin.

2- Luonto ja aurinko. Auringon paisteeseen herääminen ja valon määrä on niin ihanaa. Aamuiset kello 5:den herätykset eivät tunnu yhtään vaikeilta. Vihdoinkin pystyy heittämään toppatakit ja talvikengät varastoon ja vaihtaa tennarit jalkaan.

3- Treenit. Olen löytänyt mulle sopivat treeni muodot. Innolla odotan aina seuraavaa treeniä ja ne ei todellakaan tunnu pakkopullalta. Huomaan oman kehitykseni esimerkiksi nyrkkeilyssä ja juoksussa. Ja nyt kun kiire ja stressikin on häipyneet, pystyn antamaan treenille 3x enemmän.

4- Uuden oppiminen. Mä oon varmaankin se ikuinen opiskelija sisäisesti, haha. Vaikka olenkin työelämässä,nautin kun saan vielä opiskella mua kiinnostavista aiheista. Niin kun aiemmin olen maininnut täällä, mun projektina on ollut viime vuodet opiskella ravitsemustieteistä itselleni sivuaine. Aiheena ravitsemus on todella laaja ja kompleksinen. Ei ole vain yhtä tapaa syödä ja se mikä toimii mulla ei välttämättä toimi just sulla. Ja tää tekee aiheen opiskelusta todella mielenkiintoista ja inspiroivaa! Ja kaiken lisäksi pystyn itse ammentamaan oppimaani omassa elämässäni.

5- Tasapaino kaikilla elämän osa-alueilla ja kiireettömyys. Tajusin tämän eräspäivä, että tällä hetkellä mun elämässä vallitsee tasapaino, kaiken suhteen. Ja tää tasapaino tuntuu just nyt hyvältä! Se, että mulla ei oo kiire joka paikkaan ja voin nauttia elämän pienistä hetkistä on jotain niin ihanaa!

Tällä hetkellä mun elämä on just semmoinen kuin haluan ja nautin joka hetkestä. Listaa mun onnellisuuden tekijöistä olisin voinut jatkaa vaikka kuinka pitkään, mutta tässä tämän hetken päälimmäiset asiat.

Mikä tekee sut onnelliseksi?

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua!

Nanne

hyvinvointi mieli hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *