Paris

Siitä oli liian pitkä aika, kun olin viimeksi käynyt Pariisissa. Taisi viimeksi olla vuonna 2015 keväällä, vaihto-oppilaana ollessani ja sinä keväänä taisin käydä siellä kahdesti. Ellei käyntiä lentokentällä lasketa tammikuussa 2016, niin nuo olivat viime kertani siellä….

Olin saanut mahdollisuuden viettää aikaa perjantai illasta sunnuntai iltaan kauniissa Pariisissa. Ja kyllä, Pariisi oli tälläkin kertaa kaunis vaikka lähes tulkoon koko matkan satoi. Onneksi olin pakannut matkaan mukaan sateenvarjon. 

Saavuimme Pariisiin perjantai iltana ja heti päästiin asiaan eli SYÖMÄÄN, hehe! Itse olin vielä lentokoneessa syönyt herkkueväät, eli minitomaatteja, kurkkua ja protskupatukan. Vierustoverini taisivat hieman ihmetellä eväitäni. Ohessa muutama kuva matkan aterioista. En ole kyllä vähään aikaan syönyt niin hyvin kuin noiden kahden päivän aikana. Ja nyt on myönnettävä, että jos lempiateria olisi pitänyt valita, niin en siihen pysty! Kaikki olivat aivan yhtä hyviä! Niin etanat, croque monsieur kuin ankka. 

IMG_6823 (2).JPG

IMG_6840.JPG

 

IMG_6822.JPG

 

IMG_6821.JPG

 

Ei matkamme ollut pelkkää syömistä, vaan ohjelmaan lukeutui laatuaikaa siskojeni kanssa sekä shoppailua. Kiersimme myös kaupunkia ja nautimme samalla Pariisin ilmapiiristä. Ja yhden ”turistikohteen” kävimme katsomassa ja se oli Notre Dame. 

IMG_6856.JPG

 

Miksi pidän niin paljon Pariisista?

1. Minulla on monta ihanaa muistoa sieltä

2. Ranskan kulttuuri sekä kieli ovat niin lähellä sydäntäni ja olleet läsnä koko elämäni. Ja toivon, että ne ovat vielä monta vuotta tästäkin eteenpäin

3. Ja siis yksi shout out on ehdottomasti RUOKA, haha!

4. Pariisissa on paljon nähtävää. Ja yksi paikka, jonne muun muassa haluan vielä palata kesäaikaan on Versailles. 

5. Tässä kaupungissa on vaan sitä jotain! Ja se on kyllä kaupunki, jossa haluan käydä aina uudestaan ja uudestaan.

 

Minne sitä lähtisi seuraavalle matkalle? 

Nanne

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *