Testi osa 1

Hei!

Kuukausi lähenee loppuaan ja olen nyt 3 viikkoa elänyt ilman punaista lihaa, valkoista viljaa eli sitä ”pullahötöä” ja ilman herkkuja.

Nämä viikot ovat menneet oikein hyvin. Ensimmäiset kaksi päivää oli hirveä makean himo, mutta sen jälkeen se on kadonnut lähes kokonaan. Eli helpolla on menty tähän asti makeisten osalta. Korvikkeena olen ostanut muutaman kerran kuivattuja omenoita ja kuivattuja mansikoita. Niissä olen katsonut että ne ovat ilman sokeria kuivattuja. Punainen liha on ollut helppo jättää pois, mutta usein aterioita suunnittellessa olen harkinnut lihapullien tekoa kunnes olen muistanut niiden olevan kiellettyjen listalla.

Monesti olen miettinyt miten ihanan virkeä olo mulla on ollut lukuun ottamatta viime viikkoa, joka syystä taikka toisesta oli alkuviikosta tosi väsyttävä. Johtuiko väsymys tästä testistä, en tiedä. Mutta nyt tänään olo on jälleen virkeä ja tuntuu taas siltä, että jaksan salilla vetää ihan täysiä. Kaupassa olen toki ollut tarkempi mitä sinne koriin menee, joka on kyllä näkynyt kukkarossa, koska ne pienet heräteostokset ovat jääneet hyllyyn. Samalla oma tietouteni ruokien sisällöistä on kasvanut entisestään. Päätin, että tämän kuukauden jälkeen haluan katsoa tarkemmin mitä oikeasti ostan.

Olenko testin ajan missannut mitään? Monta kertaa on tullut mielitekoja ostaa hyvän näköinen tuore ciabatta tai tehdä lihapullia tai lihamurekkeen. Muuten en kyllä koe ,että olisin missannut jotakin. Okei, no kiersin I love me -messuilla raakasuklaa maistiaiset kaukaa. Nopeasti itse kyllä saan ne mieliteot pois kunhan juon lasin vettä ja odotan hetken. Tärkeimpänä osana tätä testiä on ollut se tuki, jonka olen saanut testin toiselta testaajalta. Ilman hänen tukea olisin ehkäpä retkahtanut viime viikolla. Joten iso kiitos hänelle!

Ihanaa viikkoa kaikille!

 

Nanne

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *