Elämäntapamuutokseni

Mary's Wonderland

Liitän tähän nyt kirjoitukseni elämäntapamuutoksestani, jota kirjoitan muualla. Jatkan sitten uuteen kirjoitukseen.

Ensimmäinen päivä (15.8.2011):

Päätin jo viime viikolla, että aloitan OIKEESTI terveellisemmän elämän. Tosin ei se kauhean epäterveellistä ole ollutkaan. Syön suht terveellisesti ja monipuolisesti. Ainakin näin olettaisin. :D Mutta sen tulen näkemään kiloklubin avulla. Mulla on tarkoituksena/tavoitteena pudottaa nyt 10kiloa. Sitten lisää. (Pitääpä huomenna muistaa tsekata aamulla lähtöpaino! ;D) Mutta joka tapauksessa päätin, että nyt tulee muutosta. Ja miten aion tehdä?!?

1. Rupean liikkumaan. (ainakin näin aluksi vaan kävelyä enemmän sekä pyöräilyä)

2. Vähennän hiilihyraatteja.

3. En herkuttele. (tosin aika harvoin niin teen edes.)

4. Ostan PALJON enemmän vihanneksi ja hedelmiä ja napostelen niitä.

 

Siinä muutamia kuinka koetan päästä alkuun. Tänään on vielä ihan helppoa ollut. :D Kohta lähden käymään kävelyllä ja samalla haen kaupalta ruokaa ja paketin.

 

Toinen päivä (16.8.2011):

Eilinen sujui hyvin. Eikä illalla ollut edes nälkä (eikä aamulla!) ja uni maitti lenkin (tosin pidempi saisi vielä olla) ja saunan jälkeen. Eilen tosin tuli herkuteltua kermajäätelöllä ja lakkahillolla, mutta enköhän saa sen anteeksi, koska oli nimpparit! ;) Jäätelöä on kyllä vielä, mutta en ota! Aika hyvä itsekuri kyllä on.

 

Mä merkkaan kilolubi.fi:n kaikki mun syömiset ja liikunnat ja eilen oli suurin osa punaista. x) Noh, eka viikkohan menee (tai useampi) katsellessa, että saa kaikki tasapainoon. Myös heiaheia.comiin merkkaan liikunnat. Hyvä, kun tuollaisia on olemassa. Pysyy kartalla hyvin.

 

Eilen pallojumppasin, lenkkeilin(kävely) ja käsijumppasin. Tosin kaikkia vähän. Ei passaa aloittaa kovasti, koska muuten mä en enää jaksa. Olis kiva aloittaa joku harrastus. Mietin, että kun Hml:ssä alkaa läskilatino tai joku, että sinne vois mennä. Mä vaan en saa itteeni liikkeelle. Jos saisin huomenna sinne soitettua ja kyseltyä asioita. Pakko jotai muuta keksiä. Josko innostus tulee, kun lähtee vaan. Jos olisi kaveri, niin olis kivempaa! :D

AI NIIN, mä unohdin punnita itteni aamulla! x)

 

Kolmas päivä (17.8.2011):

Eilinen meni vähän laiskasti, kun en jaksanutkaan urheilla. x) Mutta leikkasin mä nurmikon kuitenkin ja siinä ihan hiki tuli. Meillä on takapihalla ylämäki, joten joutuu oikein kunnolla työntämään. Syömisessä on tapahtunut muutosta ja kylläpä meinas ahistaa illalla, kun menin nukkumaan. Tuli syötyä yksi karjalanpiirakka liikaa! PÖH! No, ei se kai haittaa, kun en kuitenkaan syönyt kaikkia niitä kaloreita, joita saisin. ;)

Mutta nyt uuteen päivään.

 

Tänä aamuna heräsin ennen kuutta ja lähdin sauvakävelylenkille. Heitin 1,5kilsan lenkin tuossa lähi lenkkipolulla. Sen pitempi se ei muuten edes ole! O_o Pitää lähteä muualle, jos alkaa tuo kyllästyttämään. Mutta kuitenkin SAIN ITTENI YLÖS AAMULLA JA ULOS! HULLUA, sano mieskin! xD Mutta NYT on mahtava fiilis. Illalla vois ottaa uusiksi saman. :D Ja huomenna ja perjantaina jne jne!! :D Hah!

 

Niin ja mulla oil tuossa elokuun alussa (1.8) paino 115kg:a. Olin siis lihonut viime syksystä 5kiloa! :( NOUUU!  MUTTA nyt kun oon katsonut mitä syön ja olen liikkunut, niin se on 112kg:a! :D Mahtavaa! Aika nopsaan on alkanut tippumaan, vaikka en ole hirmusti mitään tehnyt.

 

Neljäs päivä (18.8.2011):

Aamulla väsytti ihan sikana ja en olis halunnut/jaksanut lähteä sauvakävelemään, mutta PAKOTIN itteni. Ja se kyllä kannatti, koska heti tuli parempi fiilis. Varsinkin suihkun ja protskupitoisen aamupalan jälkeen, olin kuin uusi ihminen! :D

Päivällä sitten kävin kaupungilla näöntarkastuksessa sekä kirjastossa. Heitin auton parkkiin isolle parkkikselle ja sieltä kävelin kirjastoon. Matkaa tuli yhteensä melkein 2kilsaa! :D Ihanata! Sitte illasta käytiin vielä reilu tunti keilaamassa ja se olikin mahtavata, kun meikä tyttö voittaa melkein joka kierroksella kolme miestä! :D Ne jo epäili, että oon salaa harjoitellut. Mutta en mä ole. Luulempa, että mun henkinen puoli on tasoittunut tän liikunnan myötä. :D Koska otin ihan rennosti. Ja sain muuten kaks ilmaista juomaakin, kun siellä on sellai juttu, että kun punainen keila on ykkösenä, huudetaan kaato baarimikolle ja jos tekee sen kaadon-> saa juoman! Mä tein kaksi kertaa niin MIKÄ ON TOD. IHME! :D Olin eilen sitte iha täpinöissnäi illalla. Hah! Ja joka kerta kaatui joku keila, ettei tullut yhtään tyhjää ruutua! WTF?!? :D

Syömisetkin sujuu hyvin. Nykysin ei tee edes mieli mussuttaa koko ajan jotain. Välillä tulee sellasi hetkiä kyl, mutta otan omenan tai jtn muuta kevyttä. Niin ja ostin mä sellasia myslipatukoita välipalaksi. Saa nähä millasia on. :D Mutta Hyvin Mennee! :D

 

Viides päivä:

Hyvin on menny, mutta nyt on paska fiilis! Polvi, jonka satutin kesällä, särkee! Niiiin mun tuuria taas, että kun innostun, niin sitte tulee tämmöstä paskaa niskaan. No, pitää levätä viikonlopun ajan ja kattella tilannetta. Mutta aamulla kävin tekee taas lenkin sekä käytiin miehen kanssa kävellen lähikaupassa. Matkaa ei tosin paljon ole, mutta silti. :) syömisetkin on sujuneet ja nyt saan protskujakin hyvin.

 

Kuudes ja seitsemäs päivä:

Söin ihan kohtaaisesti vaikka tulikin syötyä kahvileipää yms, mutta pysyin kohtuudessa sitten ruuan kanssa. :D Kyläiltiin lauantaina ja shoppailtiinkin. Ostin lenkkarit ja kahvakuulan. Tai oikeastaan mies ne osti. <3 :D Tänään tehtiin yhdessä täytettyjä paprikoita ruuaksi ja söin tuossa jäätelöäkin, mutta nyt ei tee enää mieli mitn. Huomenna lenkille. En siis koko viikonloppuna käynyt, koska polvi vihoitteli perjantaina. Mutta huomenna sitte. Fiilis on hyvä ja energiaa on! :) Niin ja en juonut KOKO viikonloppuna (pe-su) yhtään alkoholijuomaa! O_o Mä en edes muista koska noin olis ollut.

 

Kahdeksas päivä, 2.vko:

Kävin aamulenkillä ihanassa syksyisessä luonnossa. Uudet lenkkarit tuli testattua ja hyvin toimii. Illalla vielä kahvakuulailin ekaa kertaa ikinä ja mahtava fiilis oli kyllä. Hiki tuli jo ekojen minsojen aikana. Ihan hyvä vaan. :D Syömiset oli iha ok. kaikkea ei voi kiloklubiin merkata, kun siellä ei ole. Mutta aisoissa on pysynyt. Otin vyötärön ympäryksenkin nyt ja HUH! Jospa se kapenisi. :D

Kommentoi