Vuosi 2011

Mary's Wonderland

Mitä vuonna 2011 tapahtui?
Tämä vuosi olikin aika tapahtumarikas ja vuoteni kului lähinnä opiskelun parissa.

Mutta uusi vuosi alkoi ihanasti sillä menimme mieheni kanssa ensimmäistä kertaa yhdessä ulkomaille. Eikä se matka ollut mihinkään ihan lähelle. Vaan Tenerifflalle. Siellä koettiin kaikenlaista ja nähtiin ensimmäistä kertaa ikinä delfiinejä ihan oikeassa meressä! <3 Niin ihania otuksia! Sairastuin myös tuolla reissussa kuumeeseen ja kamalaan nuhaan. Ehkä mun stressi loppui tuolla, kun sinne pääsin. Onneksi kesti vaan yhden päivän, mutta kun palasimme Suomeen, niin sehän palasi. Oli noin viikon. Onneksi ei ollut niin kova kuume enää. :)

Oli rankka kevät opiskeluiden kanssa, kun oli kaksi jaksoa ja ne meni vielä osittain päällekkäin. Meinasin kuolla niihin tehtävien määrään sekä kaikkeen muuhun, jokka ei liittyneet opiskeluun, mutta selvisin!

Kesä meni siivillä ja sain rentoutua ja tehtyä rästiin jääneitä asioita. Kävimme Wanajafestivaaleilla kavereiden kanssa ja muutenkin vietimme hauskan kesän. Kesän lopussa kuulin ihanan asian, joka vaikuttaa meidän (mun ja miehen) elämäänkin tulevaisuudessa.

Syksy meni myös opiskellessa ja olin innoissani, kun pääsin amiksen puolelle työssäoppimaan. Se oli minulle niin tärkeä asia, että unohdin kaiken muun. Jännitin kamalasti kuinka tulen toimeen teinien kanssa, mutta ihan turhaan. Oli ehkä paras kokemukseni ikinä koko opiskelun aikana! Meinasin taas palaa loppuun kaikkien tehtävien kanssa, mutta taas selvisin ja sain koulusta paperit 21.12. :) Valmistuin kyllä myös työttömäksi, mutta eipä sitä nyt ole töitä tarjolla tähän vuoden aikaan mun alalla kovinkaan paljon. Kolmeen(?) paikkaan hain, mutta eipä mulla ole sitä työkokemusta, joten ei sitä työpaikkaa saanut. Mutta tässä on ensi vuonna aikaa hakea ja kokeilla kaikkea. ;)

Vuoteen mahtuu pieniä suruja ja isoja iloja. Paljon rauhallisempi oli kuin viime vuosi. Vaikkakin nilkkani sanoivat itsensä irti. Oon kuitenkin saanut itteäni timmimpään kuntoon ja siitä olen ylpeä.

Nyt olemme suunnitelleet elämäämme uudelleen ja varmaankin se tulee muuttumaan ensi vuonna. :) Sekä se ilouutinen varmistui eilen, joka muuttaa meidänkin elämää. Miehestä tuli eno ja musta täti. <3 Ihana pikkuinen prinsessa syntyi siis miehen siskolle ja hänen miehelleen. Oih! Pakko mennä vuoden alussa häntä katsomaan! :) Näissä merkeissä toivotan kaikille lukijoille IHANAA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2012!! :)

Kommentit

Always / Never

Onnea tädille ja enolle! :)

MaryLiza
Mary's Wonderland

Kiitos! :)

Kommentoi