Easy like Sunday morning

Koska pitkaan ja hartaasti nautittu aamiainen on yksi viikonlopun suuria iloja, sunnuntaiaamut on usein pyhitetty brunsseille. Usein syodaan ulkona jossakin lahikahvilassa tai sitten ystavien luona tai meilla kotona. Viimeiset kolme viikonloppua ollaan oltu meilla eri kokoonpanoilla.

Parin viikon takaisen brunssin teema oli raappiaiset edellisen paivan 1-vee synttareilta. Ruokana oli tomaatti-mozzarella voileipakakkua, kurkkukrokotiili, tuoreita sampyloita, munakokkelia ja savustettua lohta, mini pinaatti-punasipuli quicheja, synttarikakkua, karkkia ja vieraina naapurit kahden pienen lapsensa kanssa. Juomina proseccoa, mehua ja kahvia.

Tanaan vieraana rakas ystava miehensa kanssa ja ruokana mini quiche Lorraine, tuoreita croissantteja, crumpetteja, juustoa, tomaattia ja kurkkua, hilloja, hedelmasalaattia, New York cheesecake ja mansikka coulis.

Annoin raskaana olevalle ystavalle mukaan viimeisetkin mammavaatteet etta mun on nyt vaan pakko mahtua normivaatteisiin enka voi vajota raskausfarkkujen pehmean mukavaan syliin paivina jolloin tuntuu etta turvottaa ja normifarkut kiristaa.

Huomenna taalla on bank holiday, mennaan lounaalle miehen veljen perheen luo ja sinne tulee myos Tirppiaisen tyttoystava perheineen.

Ensi viikolla taas rokotuksia, hammaslaakaria, leikkiryhmia, mani-pedi, lounas ystavan kanssa, lomagarderoobin haalimista ensi kuun Espanjanreissua varten ja lauantaina saan taas odotetun vieraan tanne paivaksi. Talla kertaa suuntaamme elegantisti iltapaivateelle ja ehka parille cocktailille sen jalkeen.

suhteet ystavat-ja-perhe ruoka-ja-juoma