First week here in photos

 

Heipsaan! Pariisissa elämä sujuu paremmin kuin hyvin – in love with this place! 

Koulussa ollaan oltu kohta jo viikko ja voin vaan sanoa että en voisi olla innostuneempi tai motivoituneempi. Fashion marketing, fashion culture, accounting, french lessons, etc, kaikki tähän astiset tunnit on olleet tosi kiinnostavia ja annetut tehtävät niin siistejä. Vaikka koulupäivät ovat 9-16 tai 9-17 ja on vain yksi tauko päivässä, tuntuu aika kuluvan nopeasti kun aiheet ja tunnit ovat niin mielenkiintoisia. Lisäksi olen jo saanut paljon kavereita ja ollaan ehditty tehdä yhdessä vaikka mitä. Kaikki ovat niin mukavia! Huomenna Pariisiin on luvattu +24 astetta ja päätettiin että koulun jälkeen haetaan hedelmiä, juustoja, patonkia, parmankinkkua ja tehdään aperol spritzejä yhdessä tyttöjen kanssa. Nautitaan Pariisista täysin sydämmin oikein perinteiseen tapaan! 

Instagramiin lisään päivittäin kuvia (@matildamoreliuss) ja ajattelin jakaa niistä muutamia myös täällä. 🙂

Tähdellä merkityt valokuvat83

1. Place Vendomen alue ja liikkeet.. Niin upeita ja kauniita. Mukava käydä ikkuna shoppailemassa ja ihailemassa luksus-Pariisia ennen koulun alkua. 

2. Kukkakaupat täällä. Siis en vaan kestä, pakko pysähtyä jokaisen kohdalle räpsäisemään kuva.

3. Nähtiin suomalaisten au pairien kanssa Jardin des Tuileriesissa kahvin merkeissä. Ei kukaan tunnettu entuudestaan toisiamme, mutta hauskaa oli!

4. Perjantaina oli ensimmäinen koulupäivä ja jo lauantaina mentiin muutaman koulukaverin kanssa ulos viettämään iltaa. Mentiin Experimental Cocktail Clubiin, joka oli muuten ihan mahtava paikka. Tosi pieni, mutta sairaan hyvä tunnelma. Oikein perinteinen hämyinen Pariisilais baari, lounge musiikkia ja maailman mukavimmat baarimikot haha. 😀 Ihan täynnä jo yhdeksään mennessä, enkä ihmettele – ne cocktailit!  

Tähdellä merkityt valokuvat84

 

5. Suomeen myös tällaisia ovia, kiitos.

6 & 8. Jardin du Palais Royal. Lempi puistoni täällä tähän asti. Hiljaisempi ja suojaisempi kuin esim. Tuileries, täydellinen paikka lukuhetkelle. 

7. Place de la Concorden suihkulähde, tämän edessä haluan ottaa asukuvia jossain vaiheessa. Niin kaunis!

 

suhteet oma-elama opiskelu matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *