Pariskuntana dormissa - Bunc Hostel Singapore

* Yhteistyössä Bunc Hostel Singapore

Kaikki tiet vievät Singaporeen. Kaakkois-Aasian reissulla tähän pikkuruiseen valtioon päätyy melkein väistämättä – vähintään välilaskun ajaksi matkalla paikasta toiseen. Toiset tuntuvat rakastavan Singaporea, mutta osan sen jättää kylmäksi.

Ensimmäisenä Singaporesta tulee mieleen kallis hintataso, joten edullista majoitusta voi olla vaikea löytää. Iloksemme pääsimme blogiyhteistyön tiimoilta majoittumaan ilmaiseksi kahteen eri hostelliin, joista ensimmäisenä testasimme Bunc Hostellia Little Indiassa.

Bunc Hostel kutsuu itseään boutique hostelliksi, joka pyrkii yhdistämään boutique hotellin mukavuudet ja hostellikulttuurin. Tällaiset hostellit ovat trendi maailmalla, ja niin myös Singaporessa.

Hostelli sijaitsee Little Indiassa, joka on meidän ehdoton suosikkialue Singaporessa. Läheltä löytyy kaupungin edullisimmat ruokapaikat, värikästä elämänmenoa ja kävelyetäisyydellä on moni muukin mielenkiintoinen alue, esimerkiksi Arab Street, Haji Lane ja Bugis.

Sijainnin lisäksi ehdoton plussa on reipas ja ystävällinen henkilökunta. Vaaleasävyisen hostellin aula ja yhteistilat ovat valoisia. Valkoisten pintojen vastapainoksi on sisustuksessa käytetty esimerkiksi perinteisiä singaporelaisia leluja, jotka ovat muistoja henkilökunnan lapsuudesta.

Pitkulainen ruokailutila on kiireisellä aamiaisella hieman haasteellinen. Singaporen hostelleissa ei yleensä ole vieraiden käytössä olevia keittiöitä, mutta Bunc Hostellista sellainen löytyy. Koska alueella on edullista syödä ulkona, on keittiö lähinnä pidempään hostellissa majoittuvien käytössä.

Loungessa on mukava hengailla, mutta wifi oli vierailumme aika todella heikko. Itse huoneet ovat siistejä, mutta pieniä. Jännittävintä oli, että majoituimme dormissa, jossa oli yksittäisten sänkyjen lisäksi myös parisänkyjä. Pariskunnille siis hyvä vaihtoehto, koska kahden hengen huoneet ovat Singaporessa kalliita.

Meidän huoneessa oli seinään upotettuja sänkyjä, joista alasängyt olivat parivuoteen levyisiä ja ylävuoteet yhden hengen sänkyjä. Pienessä huoneessa oli yhteensä 12 henkeä, joten yksityisyyttä ei juurikaan ole. Vessat ja suihkut jaetaan useamman huoneen kesken.

Vaikka Bunc Hostel on Singaporen isoimpia hostelleja, se ei ole (onneksi) mikään bilehostelli, joten nukuttiin yöt hyvin, ja muutenkin porukka oli huoneessa oleillessaan hiljaa. Yhteistiloista löytää kyllä halutessaan juttuseuraa, vaikka itse koenkin, että pienissä hostelleissa on helpompi tutustua muihin reissaajiin.

Saatiin teille lukijoille myös alennuskoodi. Koodilla EC10 saatte 10 % alennusta Bunc Hostellin majoituksesta. Alennuksen saa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@bunchostel.com ja kertomalla haluamansa majoituspäivät ja koodin. Parivuoteen hinta dormissa on 45-50 Singaporen dollaria (hinta tuntuu vaihtelevan kysynnän mukaan). Koodi on voimassa syyskuuhun 2017 asti.

Bunc Hostel, 15 Upper Weld Road, Singapore 207372

IG: @bunchostel FB: @BuncHostel

 
hostelli majapaikkana - kiinnosteleeko?

 

Muistathan seurata reissuamme Instagramissa ja Facebookissa!

Lisää Singapore-juttuja tulossa, kuten myös postauksia muualta Kaakkois-Aasiasta ja Uudesta-Seelannista. Reissumme etenemistä voi seurata kartalla täällä.

Kommentit

Juliaihminen
Juliaihminen

Hostelli kiinnostelee ehdottomasti, mutta ei kyllä enää dormimajoitus KOSKA VAUVA.

Tuo hostelli näyttää ja kuulostaa ihanalta <3

EllaGusGus

Vauva dormissa ois kyllä mahtava! Tai mitä, jos ois vauvojen oma dormi lapsiparkkityyliin :D Hoitaja hostellin puolesta. Tässä ollaan selkeästi uuden matkailutrendin ytimessä. Pus rakas <3

Fiia (Ei varmistettu) http://fiiaelina.blogspot.com.au/

Oi vitsi, tää kuulostaa kyllä hyvältä! Itse oon parin kuukauden päästä suuntaamaan Aasiaan ja reissu alkaa Singaporesta - voisi siis olla ihan varteenotettava vaihtoehto vaikka tämä kyseinen hostelli :)

EllaGusGus

Kiva kuulla, että vinkeistä on apua :) Dormisänky maksaa Buncissa halvimmillaan n. 15 euroa, ja siitä saa tolla koodilla vielä sen 10 % pois. Majoituttiin myös toisessa hostellissa Singaporessa, jossa dormisänky puolestaan maksaa n. 25 euroa. Kerro sitten, mihin päädyit :) Millaisia vinkkejä haluaisit Singaporeen? Minne kaikkialle suuntaat Aasiassa?

Yhtä sirkusta!

Kävit kehumassa mun elämää ja blogia, mutta voittaahan sun elämä ja blogi mut mennen tullen :). Aivan ihanaa!!! Tykkään niin katsella kuvia muualta, tosin ihan arkikin kiinnostaa, joten päätin alkaa seuraamaan teidän matkaa, tapahtumia <3

EllaGusGus

Ihana, kummallinen elämä :) Tervetuloa matkalle mukaan!

Kommentoi