Ladataan...

Huomenta pallerot, pitkästä aikaa.

Nyt on pakko purkaa sydäntä. 

Tiedätte varmasti te nuoremmatkin, miten muut ihmiset koittavat jostain syystä kääntää päätänne joissain - ehkä teille jopa varsin periaatteellisissa - kysymyksissä. Esimerkiksi, viimeksi eilen pitkäaikainen asiakkaani alkoi kesken miellyttävän rupattelumme väittää, että ihan varmasti Esko ja mä hankitaan jossain vaiheessa auto, koska onhan nyt auto perkele oltava!!!11! Kun on koiratkin meillä ja kaikkee, aikuisia molemmat jne. Siis wtf.

Sama juttu näillä munapäillä, joille ei tunnu menevän jakeluun että ei, ei suinkaan, en ole maailman ainoa vitun 24-vuotias nainen joka ei tähän ikään mennessä ole vakavissaan kuvitellut perustavansa perhettä, ja kyllä, mielipide lastenhankinnasta saattaa muuttua minulla vuosien mittaan, kun oonhan vielä niin nuori!!!! muuttua voi milloin vain mielipiteistäni mikä vain kiitos rouva tiedän kyllä mutta nyt kun nätisti tulevaisuudestani lapsiperheen äitinä minulle kuvaa maalasit niin mainitsinpa vain että en ole suunnitellut plaaplaapla.

 

Tästä pääsenkin täysin ilman aasinsiltaa köpöttelemään uoman yli seuraavaan aiheeseen, eli oksettavaan kulutusvimmaan. Tiedän toki, etten minä ole esimerkillinen ihminen mitä rahankäyttöön ja turhien, luonnonvaroja kuluttavien asioiden ja esineiden hankintaan tulee (onhan mulla kaksi koiraa ja uudehko älypuhelin sekä jumankauta! läppäri ja just tilasin henkkamaukasta uudet farkut, ja joo kyllä mä edelleen poltan ja kahvia ja viinaa juon) mutta ehkä juuri siksi mä en viitsi ruveta harrastamaan yksityisautoilua (aaah, aasinsilta!!!!! miksen käyttänyt tätä) kun tähän ikään mennessä olen pärjännyt ilmankin, ja me syödään kotona varsin vähän lihaa. En myöskään omista paria erisävyistä luomiväriä lukuunottamatta sellaisia meikkejä tai kynsilakkoja joita en käytä, eikä vaatekaapissanikaan ole montaakaan rytkyä joista raaskisin luopua koska niitä kuitenkin viimeistään kesällä ajattelin jälleen ylleni asetella.  

Miettikää, jos kaikki kehittyneen maailman tytöt ja naiset käyttäytyisivät stereotyyppisen shop-a-holicin ja trendsetterin tapaan ja vähintään kerran viikossa pistäisivät ainakin viiskymppiä kosmetiikkaan ja uusiin, parhaassa tapauksessa halpaketjujen muutaman pesun kestäviin rytkyihin. Vähintään kerran vuodessa lennetään New Yorkiin tai Euroopan sykkiviin kaupunkeihin tai hippireppureissulle Kauko-Itään. 

Kuvitelkaa, jos kaikki länsimaiset miehet (ÄIJÄT!!) vetäisivät päivittäin kilon makkaraa ja pekonia, kaasuttelisivat bensasyöpöllä munanjatkeella Giganttiin lompsat levällään hankkimaan uutta teknologiaa jotta vois kivasti Sotshin olympialaiset kotisohvalta katsoa. 

Lapsiperheet. Vaunujen pitää olla uudet ku käytetyissä voi olla vaikka jotain rotanpissaa ja onhan se nyt statussymboli lykkiä eteenpäin niitä designkärryjä. Jos asutaan landella siinä ihanassa itserakennetussa omakotitalossa - jonka pelkkä lämmittäminenkin kuluttaa sievoisesti - äiti saattaa olla kotona mutta isä käy 60-80 kilometrin päässä töissä (yksityisautoillen, tottakai) ja illat kuskataan penskoja harrastuksiin parhaassa tapauksessa viiskytä kilsaa/suunta. Varmaan pidemmällekin. Talvilomaksi lähdetään Leville ja kesällä Kanarialle. Miettikää miten paljon ne lapsetkin syö ja joku tohtori jossain uutisissa sanoi että vaikka aikuisten ei tarvi syödä lihaa ni lasten tarvii. Miettikää miten paljon kotimaisellekin naudalle roudataan merien takaa rehuja. Ostakaa ees luomua sitten tai poroo, poro on hyvää

Itkettää tää kamala maailma. Ihmisten kaikki arvot ovat niin vääriä. Kaikki saa mun puolesta toimia niinku huvittaa, en mä edelleenkään ole esimerkki missään suhteessa, mut jos mä haluan kulkea julkisilla, en oo niin kiinnostunut ulkomaanmatkailusta (JUNTTI matkailu avartaa!!!!!) enkä omista teille kaikille täydellisesti sopivaa huulikiiltosävyä niin mitä sitten??!?!?! 

Käyttäkää matka- ja vaaterahanne suomalaisten käsityöläisten palveluihin, esim. parturi-kampaajat, hierojat, lumenkolaajat ja saviruukkujen valajat jos se savi on kotimaista tuotantoa 

 

 

 

Ladataan...

Ladataan...

Koska ei olla aikoihin tänne blogiin kirjoiteltu, haastan teidät rakkaat kanssakirjoittajani täyttämään ja julkaisemaan myös tämän kyselyn vuodesta 2013!

 

IHMISSUHTEET

01. Oletko saanut uuden ystävän tämän vuoden aikana? Olen, parhaan sellaisen.

02. Oletko tehnyt jotain tänä vuonna, mitä et ole ennen tehnyt? Ammuin haulikolla. Ja kaikkea muutakin uutta tuli tehtyä.

03. Oletko seurustellut tämän vuoden aikana? Kyllä ♥

04. Kerro pari parasta muistoasi tältä vuodelta? Peli-illat siskojen kanssa, kesän pussikaljareissut, rakastuminen.

 

MINÄ

01. Oletko muuttunut paljoa viimeisen vuoden aikana? Ehkä vähän, luultavasti vain elämäntilanteen muuttumisen takia. Vaikea sanoa, en osaa arvioida itseäni.

02. Oletko lihonut? En.

03. Oletko saanut porttikieltoa minnekään tämän vuoden aikana? No en, ei kuulu tapoihin porttikieltojen kerääminen.

04. Oletko ollut elokuvissa YKSIN tämän vuoden aikana? En ollut edes kaksin leffassa...

05. Oletko ottanut tatuointia/lävistystä viimeisen vuoden aikana? En, vaikka olenkin himoinnut uutta tatuointia ja keväällä harkitsin nännilävistyksiä.

 

RANDOM

01. Kuka oli paras uusi tuttavuus? Rakkaani tietty.

02. Piditkö uudenvuodenlupauksesi? En muistaakseni tehnyt mitään lupauksia.

03. Synnyttikö kukaan läheisesi? Ei.

04. Kuoliko kukaan läheisesi? Ei.

05. Missä maissa kävit? Suomessa koko vuosi.

06. Mitä haluaisit vuodelta 2014 sellaista, joka ei onnistunut vuonna 2013? Hmm... löytää oman alani, hyvän työpaikan.

07. Mikä päivämäärä säilyy muistissasi vuodelta 2013? 28.7.

08. Mikä oli vuoden 2013 suurin onnistuminen? Varmaankin maailman ihanimman miehen tapaaminen :D ja tällaiselle lusmulle kesän viettäminen puhelinmyyjänä oli aikamoinen onnistuminen!

09. …ja suurin epäonnistuminen? Joitakin virheitä tuli tehtyä, heh.

10. Kärsitkö vammoista? En.

11. Mikä oli paras asia, jonka ostit? En edes muista ostaneeni mitään ihmeellistä. Ehkä kännykkä haha.

12. Kenen käyttäytyminen ansaitsi kiitosta? Öööh...

13. Kenen käyttäytyminen aiheutti ahdistusta? Kerttulin, haha!

14. Mihin käytit suurimman osan rahoistasi? Varmaan ruokaan...

15. Mistä innostuit eniten? Rakastumisesta, seurustelusta. Kivaa olla onnellinen!

16. Vuoden 2013 ihmiset: Siskot ja mun rakas.

17. Verrattuna tähän aikaan viime vuonna, oletko onnellisempi vai surullisempi? Nääääääääääääääin paljon onnellisempi. Vuosi sitten olin yksinäinen, ahdistunut ja eksyksissä.

18. Lihavampi vai laihempi? Laihempi. Vuosi sitten tuli hieman syötyä yksinäisyyteen...

19. Rikkaampi vai köyhempi? Samoissa mennään.

20. Mitä olisit toivonut tekeväsi enemmän? Nauttia elämästä ja ajatella positiivisemmin.

21. …entä vähemmän? Itkeä ja panikoida.

22. Miten vietit joulun? Perheen luona.

23. Jos voisit mennä ajassa taaksepäin ja muuttaa yhden hetken menneestä vuodesta, mikä se olisi? En tiedä olisiko asiat näin jos muuttaisin jotain!

24. Rakastuitko vuonna 2013? Jep!

25. Kuinka monta yhden illan juttua sinulla oli? Kaksi tai neljä, riippuu että mikä on yhden illan jutun määritelmä :D

26. Mikä oli mieluisin tv-sarja, jota seurasit? Game of Thrones, Breaking Bad.

27. Vihaatko tällä hetkellä ketään, jota et vihannut viime vuonna samaan aikaan? En vihaa ketään, kai.

28. Mikä oli paras lukemasi kirja? Erlend Loen kirjat. Vai luinko ne 2012? En muista.

29. …entä musiikillinen löytö? En tehnyt löytöjä, angstasin vanhojen suosikkien parissa.

30. Mitä halusit ja sait? Ihanan rakkaan :) ja kesätyöpaikan.

31. Mitä halusit, muttet saanut? No havittelin muitakin kesätyöpaikkoja kuin puhelinmyyjän paikkaa.

32. Mikä oli vuoden suosikkielokuvasi? Ehkä TSH leffat, koska se päivä kun katsottiin ne jäi mieleen :D

33. Mitä teit syntymäpäivänäsi? Se oli syyslomalla, käytiin kaverin kanssa lenkillä ja kahvilla. Ei oikeen mitään ihmeellisempää.

34. Ketä kaipasit? Milloin ketäkin.

35. Mikä tai kuka sai sinut pysymään järjissäsi? Äiti, Maija. :D

Pages