Pääsiäisen herkut
Esittelyyn laitoinkin, että intohimona miehemme kanssa on ruoanlaitto hyvän viinin kera. Meille hyvä ruoka ei tarkoita pelkästään hienoa fine dining ruokaa vaan siihen sisältyy esim. hyvät omatekoiset burgerit tai pasta carbonara. Rakkaudella tehty hyvistä raaka-aineista maistuu aina hyvälle. Tässä otoksia meidän pääsiäisen ajan ruokailuista.
Torstai
Päätimme korkata pääsiäisen oikein kunnolla käyntiin
Naudan pippurinen ulkofilepihvi, caesar salaatti kaalilla ja voissa ja valkosipulissa paistetut parsat.
Viininä molempien lemppari punkusta eli Casillero del Diablo
Perjantai
Avasimme tämän vuoden grillikauden. Kyllä – grilli on taas korkattu käyttöön 🙂
Grillattu kanavarras (oma marinadi) paprikalla ja kirsikkatomaatilla, grillattua chorizoa ja manchegojuustosalaatti.
Sekä Casillero del Diablo
Lauantai
Lauantaina meillä alkoi tekemään mieli hampurilaisia ja siihen lisukkeita.
Hampurilainen yhdellä pihvillä, tuplacheddarilla, pekonilla, kananmunalla, tomaatilla ja salaatilla, chilicheesenuggetteja, jalopeno-cheddar popperseja, öljyssä paistetut BBQ-ristikkoperunat ja ainoa annoksen itse tehty eli coleslaw salaatti (joka oli ihan törkeän hyvää ja helppo tehdä).
Juomaksi tähän sopi oikein hyvin Somersbyn Blueberry siideri.
Sunnuntai
Sunnuntaina menimme mieheni vanhemmille syömään.
Alkuruokana oli: uusia perunoita, keitettyä parsaa sitruunalla ja mausteilla, katkarapu-kananmunia smetanalla ja ruisleipää
Pääruokana oli: tulista lammasta intialaisittain (pitäähän sitä nyt pääsiäisenä syödä), riisiä ja persikkasalsaa chilillä
Ruokajuomana punkku, mutta en muista enää että mitä – hyvää se oli.
Maanantai
Nyt ei enää jaksanut tehdä ihmeellistä ruokaa, joten tässä sen tulokset
Lounas – pitaleipä coleslaw-salaatilla, kanalla ja salaatinlehdellä
Illallinen – Kotipizzan pepperoni-aura kotzone
Juomana Pepsi
Näin meillä – mites teillä ruokailtiin pääsiäisenä?