Ihana maanantai

Äitiyslomassa parasta on se, että maanantait ei oo enää perseestä. Tosin, tein vuorotyötä ennen äitiyslomaa, joten ei ne ihan aina entisessäkään elämässä sieltä ollu.    

Meillä oli tänään vauvatreffit. Oikeestaan meiän ei ensiks pitäny ees ehtiä niille, mutta suunnitelmien muutoksien takia me ehdittiinkin viimeseks kymmeneks minuutiks, jes! Jatkettiin siitä espalle piknikille yhden äitikaverin ja hänen vauvan kanssa. Pyörittiin stokkan herkussa varmaan 20 minuuttia, kuola poskella nälkää valittaen. Käytiin siis ihan nopeesti, nooooot. Lopulta päädyttiin ottaan palat pizzaa ja jäätelöt. Vitsit että olikin mukavaa. Yks kesän ihanuuksista muuten on, kun vauvoja voi pitää maassa ja hei kerrankin ne viihty! Tietty ruokahetken nautinnon yritti lokit pilata, ettei ois liian kivaa.

Mun mielestä on muuten hauskaa miten saman tyylisesti ollaan aina tän äitikaverin kanssa puettu meiän vauvat. Hyvänä esimerkkinä tänään, molemmilla oli samat mini rodinin legginsit eri värisinä ja lisäks mini rodinin valko-keltainen yläosa.

Piknikiltä jatkoinkin matkaa vaatekauppoihin, Kevin tarvitsee (ihan siis oikeesti tarvitsee) vaatteet mun papan kahdeksankymppisille. Meiän asujen pitää tietenkin sopia yhteen, valitsin näihin juhliin meille yhteiseks väriks vaaleenpunasen. Yläosa löyty jo, alaosa on vielä hakusessa. Mustat siistit shortsit kun löytyis, ois kova! Oon varmasti oppinu tän pakkomielteen yhteen sopivista vaatteista mun isoäidiltä, joka on aina kaikissa juhlissa niin tarkasti miettiny, että hänen ja papan asut sopii hyvin yhteen! 

Ostoksien jälkeen nappasin pikkusiskon matkaan ja lähettiin meiän isälle ja äitipuolelle syömään. Syötiin yhdessä ja isi viihdytti vauvoja. Meille muodostu joskus ihanaks perinteeks syödä yhdessä sunnuntaisin, mutta nykyään kahden vauva-arjen yhteen sovittaminen tuottaa välillä hankaluuksia. Toi on kyllä tapa, mistä haluun pyrkiä pitämään kiinni. Kiva kun sit joskus tulevaisuudessa lapset (Kevin ja mun veli) oppii sen myös!

Pyysin muuten illalla parkkipaikalla mun siskoa ottamaan musta ja Kevinistä söpöjä kuvia ilta-auringossa… Mun sisko on surkee valokuvaaja ja mä oon surkee malli. Pistän alle muutaman epäonnistuneen, mutta hauskan otoksen.

Näihin kuviin ja tunnelmiin. Ihanaa viikon alkua kaikille! Ollaan jo kyllä tiistain puolella, mutta ei se niin nuukaa oo.

-Saga

hyvinvointi ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *