Keitä me ollaan?

Leikin pitkään ajatuksella blogista. Nyt vihdoin, lähes vuoden jälkeen päätin ryhtyä tuumasta toimeen.

Oon Saga, 21-vuotias äiti. Asun Helsingissä mun pojan Kevinin, koiran Helmin ja kissan Tuitun kanssa. Oon todella perhekeskeinen, mun perhe ja ystävät on mulle kaikki kaikessa. Äitiyden voima pääsi yllättään mut täysin. Tottakai rakastin mun lasta jo raskausaikana, itseasiassa heti positiivisesta raskaustestistä lähtien, mutta se miten voimakasta tää tunne on, on ihan käsittämätöntä.

Oon aktiivinen tyyppi. Mulla on ADD ja se välillä näkyy ja kuuluu eikä siinä, mun mielestä se myös saa näkyä ja kuulua. Innostun nopeesti ja etenkin ennen raskautta lähin tosi helposti kaikkeen mukaan. Uskon ja toivon, oon lähes varma että ADD on ja tulee oleen mulle vanhemmuudessa rikkaus, lisähaasteista huolimatta. Odotan niin innolla että päästään yhdessä kiipeilemään puihin ja tekeen spontaaneja retkiä, vaikka samalla toivon että Kevin olis ikuisesti mamin pieni vauva. Nykyään jos mua pyydetään kertoon itestäni jotain, kerron ekana että oon äiti. Oon siitä niin ylpee ja kiitollinen, enkä olis mitään muuta mielummin.

Tää blogi tulee varmasti painottumaan perhejuttuihin ja meidän kasvuun yhdessä. Ei pelkästään Kevin kasva, mä kasvan mukana, jotta osaisin olla mahdollisimman hyvä äiti.  Se on mulle mun elämässä kaikista tärkeintä. Jopa meiän koira joutu kasvamaan, vauvan tultua taloon.

Vielä viimeinen varoituksen sana: oon ihan äärettömän kömpelö teknologian kanssa. Silti en vaan malttanu odottaa huomiseen asti, että joku paremmin tietävä ois voinu opastaa mua tässä.

-Saga

perhe vanhemmuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *