Meidän telttahäät goes Instagram

Moikka!

Niinkuin monet varmasti ovat jo huomanneetkin, ei olla päivitelty mitään kuukausiin. Ensiksi syy oli mun todella kiireinen kevät harjoittelussa, sen jälkeen yksinkertaisesti hääsuunnitelmat junnasivat paikoillaan ja sitten se ihana kesä veikin mennessään.

Nyt on kuitenkin pitkän pohdinnan jälkeen tultu siihen päätökseen, että blogin pitäminen tässä elämänvaiheessa on liian aikaavievää. Olen liian perfektionisti tekemään tätä puolella teholla, koska halu tuottaa hyvää tekstiä ja kuvia on suuri. Koulun, molempien töiden, harrastuksien, hääsuunnittelun ja muun elämän yhdistäminen siis pelkästäänkin on jo yksi palapeli!

Tiedämme kuitenkin, että monia kiinnostaa kuinka telttahäillemme käy, joten emme aio kokonaan päivittämistä lopettaa! Niinpä olemme päättäneet siirtää Meidän telttahäät -blogin Instagramin puolelle ja näin ollen meidän matkaamme voi seurata siellä tästä eteenpäin! Olemme jo hetken aikaa miettineet tätä muutosta ja toivomme, että saamme teitä lukijoita jatkamaan matkamme seuraamista siellä! Koemme, että Instagram-tiliä on paljon helpompi sekä rennompi päivittää oikeastaan mistä vaan, milloin vaan.

Meillä onkin paljon kuluneelta kesältä ja alkaneelta syksyltä materiaalia ja hääsuunnittelut ovat ottaneet suuriakin harppauksia eteenpäin, onhan häihin jo alle vuosi aikaa!

Kiitos superisti kaikille täällä blogia seuranneille ja tervetuloa jatkamaan seuraamista kohti telttahäitämme Instagramin puolelle @meidantelttahaat ! <3

Rakkaudella, Milla & Vili

suhteet rakkaus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *