Sinun silmiesi tähden… silmänympärysihonhoito ja arkimeikki

Silmien ihonhoito on yli 40 vuotiaalla haasteellista. Ohutta ihoa voi näet hoitaa liikaa. Liikaa silmänympärysvoidetta ja saan varmuudella silmäpussit. Sisleyltä olen löytänyt erittäin hyvän ja riittoisan tuotteen. SISLEYA~Eye and lip contour cream. Super aine. Toisaalta ei ole ongelma, jos voidetta taputtelee reilummin. Silmät ei aamulla pussita niin helposti, jos illalla kuitenkin on tullut laitettua hivenen liikaa voidetta. Ja toisaalta, jos ainetta on kaapaissut purkista lastaimella liikaa voi ylimäärän levitellä huulille ja huulet kiittää. Purkkiin voidetta ei kannnata laittaa takaisin hygieenia syistä. 

image.jpg

Voiteen käytön teen niin, etten sormin koskettele voidetta. Epäpuhtaudet sormista siirtyvät voiteeseen ja lyhentävät käyttöikää. Voiteiden ottoon käytän lastaimia/spaatteleita. Jokaisen tuotteen mukana tulee oma lasta/spaatteli. Säilöntäaineita Sisleyn kosmetiikassa on vähän ja muutenkin INCI- lista on lyhyt eli lista tuotteen valmistusaineista. Omalle herkälle iholle en voi käyttää kovin voimakkain säilytysainein terästettyä kosmetiikkaa. Kirjoitan myöhemmin helmikuussa jutun kosmetiikan säilöntäaineista ja kosmetiikan allergiariskeistä. 

IMG_8937.JPG

Puhdistan lastaimet säännöllisesti kertakäyttöisillä Neoamisept pyyhkeillä. Näin pidennän tuotteen käyttöikää. Ehkä tässä päätään nostaa taas Laboratoriohoitajan ammatti-identiteetti ja siksi tulee hygienian kanssa oltua tiukkana. Kosmetologin työssä ja nyt opinnoissa hygieenia ja aseptinen tuotteiden ja välineiden käsittely on tapetilla. 

IMG_8926.JPG

 Tummia silmänympäryksiäni peittelen Joe Blascon peitevoiteella. Tätä voidetta olen käyttänyt jo neljännesvuosisadan varsinkin talvisin. Parempaa en ole tavannut ja välillä olen ostanut valokyniä, mutta aina palannut Joe Blascoon.

IMG_8945.JPG

IMG_8946.JPG

 Yläluomille taputtelen varovasti Gurelainin aivan ihanaa puuteria. Meteorites compact puuteri on ollut luottotuotteeni jo kuuden vuoden ajan. Ei korosta pieniä ryppyjä ja jää ohueksi kerrokseksi ja heijastaa valoa iholta. Yläluomeni ovat raskaat ja puuterilla saan kivasti ripsivärin pysymään ripsissäni, jotka ovat kohtalaisen pitkät. Ei siten tahraa yläluomiani päivän kuluessa, jos ripset sinne osuvatkin. Toki varmaan käyttämälläni ripsivärillä on osuutta tuossa pysyvyydessä. Käytän ripsarina Sisleyn~So intense, Deep Black ripsaria. Tuote ei kestä vettä joten lähtee hyvin pois. Ihana harjaosa ja koostumus. Ripsiväriä aletaan laittamaan yläluomen ripsiin ulkonurkasta alhaalta päin edetessä kohti sisänurkkaa. Sen jälkeen jatketaan ylhäältä päin sama kierros. Lupaus on, että kaartaa ja tuuheutta ja toden totta toimii. Tämä on uusin löytöni ja tulee pysymään meikkipussini sisältönä jatkossakin. 

IMG_0078.JPG

IMG_8941.JPG

IMG_8944.JPG

Tässä silmistä ja silmien arkimeikistä. En koskaan mene nukkumaan ennen kuin olen poistanut meikit. Silmistä meikit Nivean~gentle Eye make-up remover silmämeikinpoistoainetta. Tuote on tarkoitettu silmämeikille, joka ei kestä vettä. Poistaa hellästi, mutta tehokkaasti. 

Silmiesi tähden Päivi ❤️

kauneus meikki iho terveys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *