Blogin uudelleen nimeäminen

Kun perustin blogini, oli bébé todella vasta haaveissa. Ajattelin, että kirjoitan vauvakuumeesta ja yrittämisestä ties kuinka kauan, ehkä joskus sitten toivottavasti myös odotuksesta ja vauvasta. En ajatellut hetkeäkään, että kaksi viivaa ilmestyisi muutamassa kuukaudessa ja blogi muuttui odotusaiheiseksi. Nyt bébé on jo hieman päälle kuukauden ikäinen eikä suinkaan enää vain haaveissani, joten tulin siihen tulokseen, että blogin nimi tulisi päivittää ajantasalle.

Tällaiset päätökset tuntuvat valtavan suurilta, nimen pitäisi olla jotenkin oivaltava ja iskevä. Normaalioloissakaan en keksisi mitään kuningasideaa, saati nyt univajeisena ja hormonihuuruisena. Päätin siis, että annan blogille mitä mielikuvituksettomimman nimen ja jos sitten joku päivä keksin mielestäni paremman, niin nimettäköön hänet uudelleen. Saanko esitellä: Meille tuli bébé.

Ps. ​​Ihan vähän vaan Hävyttömän räikeästi jos mainostan, niin ihana, lahjakas ystäväni Meri Vahtera on tänään taas bongattavissa The Voice Of Finlandissa! Suosittelen lämpimästi avaamaan telkun kahdeksalta, katsomaan ja ihastumaan. Vähän kannattaa myös äänestää! Helpoiten (ja ilmaiseksi) se onnistuu kuuntelemalla Merin huikean viimeisimmän vedon, Paula Vesalan Tequilan TVOFin sivuilta klik. (Onnistuu vielä muutaman tunnin.)

 

suhteet ystavat-ja-perhe ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *