Ei natsannut ekalla yrityksellä

Päivät tuntuvat matelevan. Yleensä tuntuu, että aika rientää lähes huomaamatta, mutta silloin kun odottaa jotain, se todella matelee. Viimeisen kuukauden aikana huomasin ensin odottavani potentiaalista ovulaatioaikaa (vaikka emme yrittämällä yritäkään, enkä tee esim. mitään ovulaatiotestejä), seuraavaksi odotin päivää, jolloin kuukautisten olisi määrä tulla (tulivat kolme päivää tavallista aiemmin) ja nyt odotan taas samoja etappeja.

Ei siis natsannut ensiyrittämällä, mikä ei varsinaisesti yllättänyt, mutta aina saa haaveilla.

Ennen pillereiden aloittamista kuukautiseni olivat lähes kellontarkat ja kierto muistaakseni (tästä on vuosikausia) noin neljä viikkoa. Nyt ensimmäinen kierto pillereiden lopettamisen jälkeen oli vain 25 vuorokautta. Saa nähdä kuinka pitkä seuraava kierto on ja mihin se sitten asettuu vai asettuuko.

Nyt siis pitäisi vain nauttia elämästä ja olla ajattelematta asiaa liikaa – helpommin sanottu kuin tehty. Kyllähän sen ajatuksissa huomaa pyörivän vähän väliä. Viimeisen viikon aikana tosin ajateltavaa on ollut liikaakin: isoja muutoksia ja myllerryksiä töissä, remonttistressiä kotona ja läheisen joutuminen sairaalaan. Päällimmäisenä mielessä on huoli. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja huolikin helpottaa. Tällaista elämä on – ups and downs. Täytyy koittaa pysyä optimistisena ja koittaa miettiä positiivia asioita, vaikka sitten niitä vauvahaaveita.

suhteet oma-elama raskaus-ja-synnytys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *