Joutsen

mellisonant

Kirppishaukka iski taas. Pyrähdin äidin kanssa viikonloppuna kirppiksellä ja mukaan tarttui arvatenkin muutama kiva juttu. Mm. tämä joutsentaulu eurolla. 

 

 

/ Swan from a flea market for 1 euro. 

 

Kommentit

GROCK (Ei varmistettu)

Hieno löytö! Kirppiksillä tulee usein tavaraähky ja tuntuu että kaiken sen kaman keskellä on vaikea löytää helmiä. Mahtavat onnittelut löydöstä kirppushaukalta toiselle! :)
Ps. Ois super jos sut valittaisiin toimituksen suosittelemaksi blogiksi, etsivät nimittäin uusia just nyt. Siellä on sulle ääniä, myös minun ääneni. :)

Annika Vki
mellisonant

Niin tuleekin! Mullekin käy usein niin että jos kirppis/kirppispöytä on liian täynnä tavaraa, ei tule ostettua eikä oikein tarkemin edes katsottua mitään, koska pää menee sekaisin tavaranpaljoudesta. Onni on väljästi asetellut tuotteet ja ilmava miljöö :) 

Kiitos, onpa kiva! Ja joo olisi kyllä kiva tulla leimatuksi toimituksen suosikiksi. 

Henna from Hki (Ei varmistettu)

Moi!

Löysin juuri blogiisi, ja onpa tämä ihana paikka! Positiivisia juttuja ja kaunista katsottavaa täynnä! Me likey very much. :) En ole kirjautuneena Lilyyn, mutta jään seuraamaan blogiasi ehdottomasti. Jään innolla odottamaan uusia juttuja. Jos saa kainon toiveen kertoa, kuvaisitko kotiasi blogiin, sillä se näyttää hienolta (instagram). :)

Ja onnittelut hienosta joutsenlöydöstä!

Annika Vki
mellisonant

Moimoi! 

Huippukiva kuulla, kiitos sanoistasi! Kiva että jäät seuraamaan. <3

Kotia onkin ollut tarkoitus vähän kuvata tänne, mutta aika ei ole vielä antanut myöden. Aina on jossain joku remppaprojekti kesken ja niistäkin olisi kiva kertoilla. :) 

#lagerma (Ei varmistettu) http://lagerma.blogspot.fi

Siis miten mulla oli mennyt ihan ohi sun uusi blogi.. Onneksi löysin!! Mä en ymmärrä mitä sekoilua mulla oli käynyt tuon instankin kanssa.. Ihanaa viikonloppua ihanainen, puss! :-)

Maiju

Annika Vki
mellisonant

Iiks iiks, en tiedä. Olisin voinut paremmin tästä tiedottaa kyllä. No mutta ihanaa että löysit perille, olet tärkeä! :) Mehän ollaan nähtävästi tällaisia toistemme hukkaajia vähän väliä, molemmat ultra-nopeita liikkeissämme, vaihdellaan osoitteita, blogeja, nimimerkkejä.. Hah! Mulla on nyt varmaan entistä pysyvämmät mestat vähän joka puolella, mutta lupaan tiedottaa sua seuraavan kerran kun muutan tms. ;)

JA KUULE sinä ihana, löysin sun uuteen blogiin jo jokin aika sitten ja WAU että se on oikee silmäkarkki! Ihana, upea - eipä sulta muuta voi tosin odottakaan. Chic to the bone. Ainut mikä mua tässä Lilyssä harmittaakin on se ettei ulkoasua paljon muokkailla.. Oma olisi toki 1000x pelkistetympi, narufonteilla ja muulla minimalismilla. Mutta oon tykästynyt yhteisöön joten täällä majailen mainosten ja möhkälefonttien keskellä :) 

Kuullaan, muru! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.