Kesä, ja miten aionkaan siitä vielä nauttia

ruissalo2.jpg

 

Tässä kohtaa piti olla pitkä teksti siitä kuinka kesä saapui tänä vuonna myöhään, siinä vaiheessa kun moni oli varmasti jo ehtinyt siirtyä ajatuksissaan syksyyn, tunnistaen nyt eläneensä kesättömän vuoden. Vaan sepä teksti otti ja katosi atk-avaruuteen. Hetken sapetti, mutta näyttää tämäkin ohjelma downshiftaavan – ja sehän sopii. 

 

ruissalo4.jpg

 

Siispä totean vain päättäneeni että silitystä odottavat pyykit, työhuoneen remontoinnin käynnistys ja ei-välttämättömien omien projektien aloitus saavat odottaa hetken, siihen asti kunnes ilma taas kylmenee ja syksy alkaa purra. Nautin kesästä nyt kun sitä tarjoillaan. Teen sen päivä kerrallaan, kukin päivä liihottelemalla minne nenä näyttää – ja sehän tuntuu melko usein näyttävän Ruissalon rantojen suuntaan. Kesästä nauttiminen ja sen havainnointi sinällään on taas omiaan kypsyttelemään ideoita tuleville projekteille. Luovan työskentelyn suloinen ruletti! 

En nimittäin halua huomata lokakuussa kaipaavani menetettyä kesää katumus mielessäni vaan haluan tyytyväisenä muistella elettyä ja koettua kesää, sen kauneutta ja vaivattomuutta.

 

ruissalo6.jpg

Kesä, mikä ihana tekosyy! 

 

/ enjoy summer while it lasts! You’ll have time to sleep in October. xx

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *