Poltettuja sävyjä

DSC05075.png

DSC05034.png

DSC04977.2.png

Untitled-2.jpg

DSC05012.png

Bongasin eilen kynsilakkavarastoistani pari vuotta siellä avaamattomana lojuneen putelin. Vaimennetun oranssin sävyinen lakka tottelee nimeä Lumene gel effect sävyssä Cloudberries/Lakanmarjoja. Tämä sävy ei ole ennen sykähdyttänyt, mutta juuri nyt korallin/ruosteen/poltetun punainen on parasta mitä tiedän. Keskikesällä käytin paljon oranssia kynsissä, se tuntui hyvältä, sillä kynsilakka on oikeastaan ainut värikäs asia ulkoisessa habituksessani ja oranssi on juuri riittävän överi kesälookiin. Siispä tämä poltetumpi sävy on juuri sopiva syksyyn laskeutumiseen. 

Poltetut värit kiinnostelevat tällä hetkellä myös muualla, mm. jo syksyyn alistuvaisissa, kuivuvissa männynneulasissa, keittiön Dixonissa, sekä meidän makkarin tiiliseinässä. Seinä on yli satavuotiaan talomme alkuperäinen seinä, jonka kaivoimme viimevuotisessa rempassa esiin. Pidän paljon! Räpsyttelin menemään muutaman muunkin kuvan aamulla makkarissa ja heittelen niitä tänne blogiin ehkä piakkoin. 

Nyt: aurinkoista elokuun helteistä päivää kaikille! Me siirrymme pian koko päiväksi pihalle loikoilemaan, grillailemaan ja potemaan eilisen keikan jälkeistä väsymystä. Ihanaa. 

 

/ Currently coveting all things in rusty, burned colors. 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *