Video

Rainy autumn day from Annika Vki on Vimeo.

 

”Videoiden teko kiinnostaa. En osaa. Kiinnostaa. Mutten osaa.” 

Olen työni takia jatkuvasti tilanteessa jossa on omaksuttava uusia asioita, tilanteita, ihmisiä, nähtävä pintaa syvemmälle, sisäistettävä yritysfilosofioita ja mottoja, hyödynnettävä sanattomia tarkoitusperiä oman työn tekemisen pohjaksi. Siksi vapaa-ajalla kaikenlainen
ei-työperäinen opiskelu ja uusiin juttuihin perehtyminen tuntuu usein liian työläältä ja jää kiinnostuksenkohteissa häntäpäähän. Helppous on arjessa kova sana. 

Olen kuitenkin saanut itseni kiinni ylinnäolevan mantran toistamisesta useamman kerran kuluneen loppukesän + syksyn aikana. On ikävää jos ei osaa jotain mitä haluaisi tehdä. Niinpä, hei, opettelen. 

Niinpä kuvasin muutaman pätkän tänään aamulla, omia syyspäivän juttujani, tämän hetken fiiliksiä. Editoin videon kynttilänvalossa, lounasta syödessäniTämä video on ihkaensimmäiseni, ja tein sen iMoviella. Toivottavasti raukea syysaamun fiilis välittyy. Videon tekeminen oli todella iisiä. 

Älkäämme siis tyytykö aina helppouteen, siihen että emme taida jotain. Välillä on hyvä laajentaa katsantokantaa ja vierailla oman mukavuusalueen ulkopuolella. Harva asia on kovin vaikea, jos sitä jaksaa hetken tutkia. 

Pakkaan itse näillä hetkillä tämän työviikon pillit pussiin tyytyväisenä. Viikko on ollut super, monta juttua on saatu taputeltua maaliin ja kivoja uusia alkaa. Viikonlopun starttaan taidenäyttelyssä – nyt on nimittäin viimeiset mahkut nähdä Riviera Turun taidemuseossa. Hyvistä aikomuksistani huolimatta en ole taidemuseonmäelle ennen tätä ehtinyt (Puolalanpuiston nurmikot tosi vetivät puoleensa kuin magneetti, mutta kesähelteistä ei tullut mieleen tuhlata sekuntiakaan viereisissä sisätiloissa). Onneksi vielä ehtii, sillä valokuvanäyttely on nähtävillä vielä tämän viikonlopun ajan

Lempeää perjantai-iltaa kaikille! xo

 

/ My first video ever. About autumn feelings, recorded today. xo 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *