Ajatukset hukassa

Jotenkin kovin tyhjä olo taas. Mielessä on parikin aihetta, joista haluaisin tänne kirjoittaa, mutta en saa ajatuksiani jäsenneltyä. Viime viikot ovat olleet jotenkin tosi hajanaisia kaikkine pyhineen ja lomineen ja olen siinä hukannut oman rytmini ja näköjään myös ajatukseni. Tällä viikolla palaillaan osittain normaaliin arkeen, tiistai, torstai ja perjantai ovat ihan normaaleita työ- ja koulupäiviä. Mutta on tämäkin viikko vielä niin hajanainen, että jätän siis toivoni ajatuksen juoksun paranemisesta suosiolla ensi viikkoon.

Päässäni pyörii myös niin monta asiaa samanaikaisesti, että on aika haastaavaa keskittyä vain yhteen. Listaan tässä muutaman, ehkä se auttaa itseänkin tarttumaan tuumasta toimeen.

Työnhaku Pitäisi alkaa kunnolla työn hakuun, mutta en oikein tiedä millaista työtä täällä voisin tehdä ja mistä lähteä liikkeelle. Ylipäätään työnhakurumbaan lähteminen ahdistaa, tiedän mitä se on kun lähettää kymmeniä hakemuksia eikä kukaan edes vastaa. Ja nyt vielä vieraassa maassa, apua. Siksi aloittaminen tuntuu niin vaikealta. Vinkkejä otetaan vastaan!

Opiskelu Aloitin yhden online-kurssin. koska ajattelin, että voisin käyttää nämä muutamat vapaat aamupäivän tunnit järkevästi hyödykseni. Ja ylipäätään itsensä kehittäminen on mielestäni aina järkevää, varsinkin nyt kun minulla on siihen mahdollisuus. Aloitin kurssin kuitenkin ehkä pahimpaan aikaan, juuri tässä lomien keskellä, enkä ole pystynyt keskittymään siihen haluamissani määrin. Mutta hei, viimeistään ensi viikolla.

Koti Ahdistaa myös taas tämä kodittomuus ja epätietoisuus siitä, milloin pääsemme oman kotiin. Kotiprojektinkin kanssa on vielä monta päätettävää asiaa kun keittiö- ja kylpyhuonekalusteita ei ole vielä lyöty lukkoon. Kirjoittelen muuten asunnostakin enemmän, kunhan päästään taas katsomaan työmaan edistymistä.

Suomi-loma Haluaisin myös suunnitella jotakin visiittiä Suomeen kesälle, mutta miehen työkuviot (omista puhumattakaan) ovat vielä sen verran auki, että en uskalla alkaa lentoja varailemaan. Haluaisin myös olla läheisilleni tukena tulevina viikkoina, mutta tilanne täällä ei salli minun lähteä nyt Suomeen. Äitini on onneksi tulossa taas käymään muutaman viikon päästä. Lapsilla on kova ikävä mummoa!

Toivottavasti kaikilla oli muuten mukava vappu siellä Suomessa! Täälläkin 1. toukokuuta on tosiaan vapaapäivä, mutta mitään sen suurempia juhlia tai perinteitä ei päivään liity. Tietysti oli ihanaa kun mies oli yhden extrapäivän kotona. Käytiinkin lasten kanssa yhdessä kapungilla ”vappukävelyllä”, kakkukahvilla ja viihdyttiin pitkä tovi leikkipuistossa. Auronkokin paistoi aamupäivästä mukavasti vaikka illalla saatiinkin kiva kaatosade. Mukavaa loppuviikoa!

hyvinvointi ajattelin-tanaan ystavat-ja-perhe oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *