Hupsista.

Hupsista. Mihin se heinäkuu oikein katosi? Ja elokuukin jo lopuillaan?

Tervehdys vaan pitkästä aikaa! Olen ollut todella offline siitä asti kun lasten päivähoito loppui. Lapset ei paljoa luppoaikaa anna. Ja illan pienen rauhallisen hetken haluan viettää mieheni kanssa. Lisäksi mieheni oli lomalla 2,5 viikkoa, josta pari viikkoa vietettiin  Suomessa. Oli muuten todella kivaa (ja haikeaa) käydä Suomessa. Mökkeiltiin ja tavattiin niin montaa ystävää kuin vain ehdittiin. Todella intensiivistä perhearkea siis ollut tämä loppukesä. Tai onhan meillä täällä Espanjassa vielä kesää reilusti jäljellä, täällä kun eletään parasta lomakautta. Ja hyvä niin, ehditään vielä muutaman kerran rannallekin. Viime viikonloppuna käytiin ekaa kertaa sitten toukokuun!

Arki tekee kyllä kovasti tuloaan vaikka kesäisistä säistä saadaankin vielä nauttia. Mies on taas töissä, mieheni isä on taas töissä, eli ollaan taas vanhassa tutussa rytmissä takaisin. Lisäksi näyttää pahasti (ja myös hyvästi tietysti), että minullakin alkaan työt syyskuussa! Apua, vähän jännittää. Viime viikot onkin mennyt taas kaikkia byrokraattisia asioita järjestellessä, aina yhtä ihanaa. Minulle selvisi esimerkiksi nyt vain muutama arkipäivä ennen töiden aloitusta, että työsopimusta ei voi tehdä, jos en ole rekisteröitynyt työntekijäksi sosiaaliturvassa. Hieman meinasi jo paniikki iskeä, että en voikaan vielä aloittaa töitä, mutta tämäkin onneksi järjestyi yllättävän nopeasti. Muutamia työnantajan haluamia papereita vielä odottelen saapuvaksi Suomesta.

Enkä todellakaan vielä tiedä miten meidän arki tulee rullaamaan kaikkine koulurumbineen meidän molempien ollessa töissä. Onhan meillä mieheni äiti täällä kotona auttamassa, onneksi. Mutta silti. Vielä pitää saada lapsille järjestettyä ruokailu koululle ja ehkä jotain harrastuksiakin, jotta lasten hakua voi joinkain päivänä vähän myöhäistää. Täällä siis koulut järjestävät erilaisia harrastuksia lapsille koulussa päivän jälkeen, esimerkiksi tanssia tai muusiikkia. Ja kun en vielä tarkalleen tiedä miten minun työajat menee ja miten joustavia kyseisessä firmassa sen suhteen ollaan. Mutta ei se mitään, pientä epävarmuutta, mutta kaikki taas järjestynee niin kuin asioilla on tapana tehdä.

Tällainen pikainen päivitys nyt tännekin, että elossa ollaan. Rehellisyyden nimissä en osaa sanoa miten usein ehdin blogia päivittää nyt kun omatkin työt alkavat. Jospa sitä aikaa kuitenkin löytyisi kunhan saadaan taas uusi rytmi osaksi arkea. Mutta jännittävien muutoksien edessä siis ollaan. Ja oli toisaalta jo aikakin, olenhan ollut kotona jo reilut puoli vuotta. Tai siis täällä appivanhempien nurkissa…heh. Ihanaa saada jotain omia juttuja elämään. Ja saada uusia ihmiskontakteja, ja nimeomaan sellaisia ihan vain minun omia sosiaalisia kontakteja.

Toivon kuitenkin mukavaa alkavaa syksyä kaikille!

perhe oma-elama lapset tyo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *