BDSM: Stressi pois hevosraipalla piiskaten

Ihanaiseni kodissa on eräs kaappi, jonka kätköistä löytyy tietynlaisia työkaluja. Työkaluja, jotka olen itse hankkinut ja jotka otetaan käyttöön, kun arjessa on ollut stressaavia ajanjaksoja ja tarvitaan todellista irtautumista kaikista mieltä painavista asioista. Henkilökohtainen lempparini noista kaikista välineistä on spreader bar; tanko, jonka pituutta voi vaihdella ja josta löytyy kiinnityskohdat käsi- ja jalkakahleille. Sen avulla ihmisen saa pysymään pakotetusti kyyristyneessä asennossa niin, että tämän takamus on koholla. Tämä asento on tullut jo (hyvin) tutuksi Ihanaiselleni.

Kaapin sisällön käyttäminen ei ole mikään pikku juttu, eikä työkaluja oteta esiin kovin usein. Se kun vaatii aikaa ja valmistautumista sekä sellaista ajankohtaa, jolloin ei ole mahdollista tulla häirityksi. Mutta kun sellainen ajankohta tulee eteen, niin levitän työkalut Ihanaisen poissa ollessa sohvalle tai sängylle siistiin järjestykseen. Spreader bar, kahleet, kaulapanta, blindfold, hevosraippa, ketjuja… Kun Ihanainen saapuu kotiin tai tulee esimerkiksi pois suihkusta, hän ei voi olla näkemättä noita työkaluja.

Ensimmäisen kerran kun Ihanainen näki kahleet, emme käyttäneet niitä. Laitoin ne esille vain katseltavaksi, jotta hän voisi tutustua ajatukseen. Kun olimme keskustelleet asiasta, niin laitoin ne pois. Vasta paljon myöhemmin koitti ensimmäinen kerta, jolloin käytimme niitä tositoimissa. Ihanaiseni piti saada aikaa ajatuksella leikittelyyn. Ajatukseen, että joku kahlitsee aloilleen ja määrää täysin hänen omista aistihavainnoistaan, ärsykkeistä ja seksuaalisesta stimulaatiosta. Siihen pitää saada aikaa varautua, se kun ei toimi kuten elokuvissa. Ajatuksena raipan napsahdus iholla saattaa tuntua hyvin eksoottiselta ja kutkuttavalta, mutta todellisuudessa se voi olla jopa järkyttävääkin. Se, että ihosi aistii kipuaistimuksen, etkä pysty liikkumaan sidotusta asennosta suojellaksesi itseäsi seuraavalta.

BDSM:n avulla Ihanaiseni on saanut kokea käytännössä, miltä tuntuu tulla naiduksi aivot pihalle. Sen avulla voi vaikuttaa suuresti toisen kokemiin aistihavaintoihin, joista tunnetuin on kenties silmien sitominen eli näköaistimuksen rajoittaminen. Näön lisäksi voi rajoittaa kuuloa peittämällä tai rajoittamalla äänimaisemaa. Myös tuntoaistimusta voi rajoittaa, eikä tuntuaistimukseen välttämättä tarvitse liittää kipua. Kylmän ja kuuman eri vaihtelut ovat tästä hyvä esimerkki. Kun dom alistaa subia, niin hän ei pelkästään alista. Hän määrää mitä alistettavan aivot saavat käsiteltäväkseen ja tulkittavaksi. Se on koko BDSM:n suola. Se selittää miksi joillekin BDSM ei välttämättä sisällä lainkaan varsinaista yhdyntää tai edes seksiä. He saavat mielihyvää muita hermoväyliä pitkin.

Tästä leikistä on leikki kaukana

Hevosraippa on ehkä ajatuksena rajuin työkalu noista kaikista, mutta sen tehtävä on aika rajoittunut. Sitä käytetään siihen pisteeseen asti, jossa ihminen on herkkä kaikenlaiselle kosketukselle. Raippaa voi tietenkin käyttää sen jälkeen muullakin tavalla, eikä sen käyttö rajoitu vain lyömiseen. Kun keho on saanut napakoita iskuja raipasta, se reagoi hyvin voimakkaasti jo pelkästään raipan kosketukseen. Silloin se tuottaa alistettavalle kokemuksen, jonka voi kuvata sanoilla: Mitä helvettiä.

Sen, joka asettuu alistajan asemaan, on hyvä olla kaikkina muina aikoina aivan jotain muuta. Ohjenuoraksi kaikille BDSM:stä kiinnostuneille: Älä suostu narsistin alistettavaksi. Ihminen, joka ei kykene empatiaan on äärimmäisen huono tuollaisessa roolileikissä ja saattaa pahimmillaan tuottaa kärsimystä alistettavalleen. Nämä leikit eivät ole mitään lasten leikkejä ja sellainen ihminen, joka suuttuu jo lasten leikeistä ei sovellu tällaisten leikkien toiseksi osapuoleksi.

Nykyisin tämä ei ole enää niin erikoista. Tämä ei ole enää underground-ilmiö, vaan ehkäpä jopa salonkikelpoistakin. Minä en tätä häpeile, vaikka toisaalta en omilla kasvoillani mainostakaan tai sen enempää huutele. Kun asioin kaupungin keskustassa sijaitsevassa välinekaupassa, niin käyn siellä kuin missä tahansa erikoisalan myymälässä. Kysyn jo heti neuvoa tiskillä myyjältä, joka opastaa minut oikean hyllyn luokse ja kertoo mielellään muiden asiakkaiden kokemuksia hakemistani tuotteista. Ja kassalla tuotteet maksettuani toivotamme toisillemme oikein hyvää päivän jatkoa.

suhteet parisuhde seksi mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *