Miksi pysyä nimettömänä?

Hellurei ja hellät tunteet! Ihana palata takaisin blogin pariin. Tällä kertaa vain hieman erilaisissa merkeissä kuin aikaisemmin. Mulla on ollut aiemmin pari lifestyleblogia ja olen kirjoitellut sinne omalla nimellä ja omalla naamalla. Nyt se vaihtoehto ei kuitenkaan enää tuntunut hyvältä. Ai miksi? No näin yksinkertaisesti siksi, että koin paremmaksi vaihtoehdoksi pitää yksityisyyteni tässä nykymaailmassa, jossa tuntuu että kaikilla on kova tarve tulla huomioiduksi somessa. Haetaan huomiota ja keskitytään turhiin tykkäyksiin instagramissa. Tähän aiheeseen ajattelin kuitenkin perehtyä myöhemmin tarkemmin, joten jätetään se tähän tällä kertaa. 

Olen viimeisen puolen vuoden aikana kasvanut ihmisenä ihan hurjan paljon. Olen oppinut paljon elämästä ja ennenkaikkea itsestäni todella paljon. Olen kehittynyt ja kasvanut ja nämä muutoksen tuulet jatkuu kokoajan. Tällä hetkellä tuntui siis paremmalta ajatukselta pysyä nimettömänä, piilossa. Saan säilytettyä yksityisyyden ja aidon kirjoittamisen halun vain siitä kirjoittamisen ilosta. Ei siitä, että saisi huomiota ja näkyvyyttä. 

Olen aidosti tässä kirjoittamassa asioista mistä haluan. Haluan pitää tämän aitona ja kirjoittaa siksi, että se tuntuu hyvältä. 

Tervetuloa Mielen päällä -blogin pariin! <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *