Hulluus tuli kutsumatta meikänkin huoneisiin

Apulannalla on uusi hyvä biisi, jossa lauletaan kertsissä, että ”hulluus tuli kutsumatta mun huoneisiin”. Onpa muuten erinäisiä kertoja tuo ajatus käynyt mielessä. Että en mä kyllä tilannut mitään pielessä olevaa mieltä. Ihan tavallinen olisi mieluusti riittänyt.

Ja hahhah, meni sitten puoli vuotta edellisestä kirjoituksesta! Että sen verran aktiivinen bloggari. Siihen puoleen vuoteen kuului kaikenlaista lääkemuutosta, sähköhoitoa (!) ja nyt sitten vihdoin about normaali olo. Ei huono eikä ainakaan tasainen puolivuotinen.

Nyt lomien jälkeen mukava olo, mutta varoituksen ääni huutelee takaraivosta, ettei uusi lääkkeeni ole vielä riittävällä annoksella; niin likellä vauhtivaihe ja kaikkivoipa huolettomuus leijuvat koko ajan.
Muutaman viikon pitäisi taas odotella, että lääkäri tulee lomilta, ja sitten katsotaan. Ai että kun ei voi hallita omaa elämäänsä, se on muuten vaikeaa. Urheilen, käyn töissä, elän säännöllistä elämään, mutta ei, silti katala sairaus ei hellitä. Se mitä itse voin tehdä, olen varmana tehnyt. Mutta vaikka osa ihmisistä on sitä mieltä, että mielen sairauksia ei ole olemassakaan, vaan että tahdonvoimasta ja omista valinnoista on kaikki kiinni, sanon että se ei mene niin. En olisi päivääkään näin ailahtelevainen, jos jokin lääkkeetön tai ihan mikä tahansa keino olisi olemassa. Aika hullua tuhoa myös sairaus saa aikaan hoitamattomana. Silti käyn töissä ja elän kuten muutkin, tavallista elämää. Mutta kokoajan hillitsen tätä mörköä että olisi aisoissa.

Juu että taitaa Apis jälleen kerran tietää mistä kirjoittaa ja laulaa. Pitää muuten arvostaa pitkän linjan muusikoita, jotka vielä vaan onnistuvat tekemään uutta hyvää musiikkia. Ikinä ei voi tuomita tylsäksi tai täytebiisiksi, sitä hyvää musiikkia vaan riittää. Ajattele mitä lahjakkuutta ja kova työtä siinä on taustalla.

Ja miten kiva meille kaikenlaisille hulluille on kuunnella kunnon musiikkia ja rentoutua. Musiikki on elintärkeä elementti minulle ja ilman sitä olisi aika mahdotonta olla olemassa. Onneksi siis löytyy niitä jotka musiikkia osaa tehdä.

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *