The vauhtivaihe

 

pexels-photo-534031.jpg

Menoa ja meininkiä! Ostoksia, ihmisiä, kontakteja, lisää ostoksia ja parempaa elintasoa. Tilillä tuntuu olevan loppumaton summa rahaa. Ei siellä ole, mutta ihanat aivot fiksaavat selitykset valmiiksi. Innostavia kontakteja, uusia ja vanhoja. Kaikki haasteet on tehty voitettaviksi ja voitto on niin helppoa. Luovuuden määrä on huumaava: parhaat keksinnöt on satavarmana keksitty manian/hypomanian vallassa. Eikä ole ihme, että taiteilijoiden piiristä meiltä löytyy iso edustus. Sillä onhan se nyt siistiä, että keksit joka ongelmaan luovan ja usein toimivan ratkaisun, mutta myös kaikkea ihan uutta ja jännittävää.

Näillä mennään tällä kertaa. Joskus myöhemmin kerron uudesta hoitosuunnitelmasta, nyt en jaksa keskittyä sen avaamiseen. Mutta kyllä tästä varmaan hyvä tulee. Kaksisuuntainen mielialahäiriö ei tunnu vauhtivaiheessa sairaudelta, ellei joku siitä erikseen huomauttaisi.

Samalla toivon itselleni ja kaikille muillekin onnellista ja menestyksekästä uutta vuotta! (Ehkä vähän jännittää, mikä boogie vauhdin jälkeen….).

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *