Balboa

West Coast Swing ei ole toki ainoa uusi tanssi, jonka olen tänä keväänä aloittanut. Olen aloittanut myös balboan. Balboan harrastajia on Suomessa vielä vähän, joten sitä ei pääse kovin monessa paikassa tanssimaan.

Olen ollut nyt kahdella balboa-tunnilla. Tanssi tuntuu todella vaikealta. Voin kyllä seurata, mutta ei minulla ole mitään käsitystä siitä, otanko askeleet oikein. Tuntuu, että laahustan vain miehen mukana ja toivon, että varpailleni ei astuta.

Tosiaan. En ole aloittanut argentiinalaisen tangon tanssimista, koska en halua kiemurrella seksikkäästi kenenkään miehen ympärillä. Sen sijaan aloitin balboan, jossa ollaan todella läheisessä otteessa miehen kanssa. Eihän siinä nyt ole mitään ongelmaa, että työnnän tissini kiinni miehen rintakehään. Kunhan ei tarvitse kiemurrella seksikkäästi!

Balboa ei tosiaan ole seksikäs tanssi, vaan enemmänkin söpö tanssi. Siinä tepsutellaan söpösti pienin askelin. Tanssi kehitettiin aikoinaan siksi, että tanssibileissä oli liian vähän tilaa tanssia esimerkiksi lindy hoppia. Balboaa mahtuu tanssimaan samaan huoneeseen monta paria!

Kommentit

Always / Never

Tuon videon perusteella söpö on kyllä just oikea sana. :)

Luminosa

Välillä on kyllä sellainen olo, että mun tanssi nätytää epätoivoiselta eikä niinkään söpöltä. :D No ehkä kahden tunnin jälkeen ei vielä kannata luovuttaa. :)

Kommentoi