Blogattu elämäni

Minulla oli tänään vapaapäivä. Heräsin klo 5.05. Sisällä oli sen verran kylmä, että piti pitää päässä pipoa ja harteilla huivia. Siinä aamuteetä hörppiessäni mietin, että tästä pitää ottaa kuva blogiin.

Aika monesta asiasta tulee mieleen, että täytyy ottaa kuvia blogia varten. Tästä on tullut paikka, jossa haluan kertoa elämästäni ja kirjoittaa ylös muistoja. Usein mietin, että olisi mukava, jos olisi mahdollista laittaa kauniimpia kuvia. Se vaatisi sen, että kuvaisi joskus jollain muulla kuin kännykällä, eikä rakastaisi Instagramin filttereitä. Välillä poden myös huonoa omaatuntoa siitä, jos en ole päivittänyt tätä pitkään aikaan.

En tiedä, ketkä kaikki tätä blogia lukevat. Oletan, että lähinnä kaverini. Kymmeniä heitä kuitenkin on. Olen iloinen, että joitain kiinnostaa sanallinen ilmaisuni. Samalla se kuitenkin tekee tilanteesta hämmentävän. Millaisia asioita tänne pitäisi kirjoittaa, jotta blogista tulisi kiinnostavampi?

Arkielämästäni en täällä jaa kauheasti mitään, koska minulla ei ole arkielämää. Ihmissuhteistani en kerro, koska minulla ei ole parisuhdetta, enkä edes käy treffeillä. Ei ole aikaa miehelle/miehille, eikä sille arjellekaan. Toisaalta. Onhan se arkea, että syö aamupalan, käy töissä ja harrastaa tanssimista monta kertaa viikossa. Siitä ei vain ihan äärettömästi riitä kerrottavaa, ellen ala kertoa asiakkaista tai oppimistani tanssikuvioista. Ehkä se voisi olla jonkun mielestä kiinnostavaa. Ensimmäisen kieltää valitettavasti salassapitovelvollisuus.

Mielipiteitäni voisin jakaa enemmän. Usein onkin mielessä, että "tästä pitäisi kirjoittaa blogiin". Sitten se kuitenkin aina jää, kun ei juuri silloin ole aikaa. Tästä syystä blogini on viime aikoina keskittynyt aika paljon niihin tunteisiin ja tunteita herättävien tilanteiden kuvaamiseen.

Jos jollain lukijalla on mielipide siitä, mitä haluaisi lukea, kuulen sen mielelläni. Sen voin ensi vuodelle heti luvata, että yritän panostaa visuaaliseen ilmeeseen enemmän. Omiakin silmiä särkee se, että samassa päivityksessä on kymmenen erilaista Instagram-filtteriä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.