Kreikkalainen ilta

Kommentteja asustani: "Mitä sulla oikein on päällä?" "Miten mä voisin kauniisti ilmaista, että olet pukeutunut pelkkään alusasuun?" "Sä oot tosi suloinen."

Joo, minä en yleensä pukeudu valkoiseen. Meillä oli eilen kreikkalainen ilta, joten olin pukeutunut teeman mukaan. Kaikki google-haut kreikkalaisesta asusta toivat eteeni kultaa ja valkoista. Kultaa en löytänyt, mutta valkoista oli kaapissani yllättävänkin paljon.

Ystäväporukkani on ilmeisesti täysin kykenemätön kokoontumaan ilman, että tapahtumalla on jokin teema. Kreikkalainen ilta piti sisällään monenlaisia kreikkalaisia herkkuja ja monenlaisia huonoja juttuja. Tämä oli nyt kolmas ruokailta puolen vuoden aikana. Aiemmin olemme viettäneet japanilaista iltaa ja venäläistä iltaa. Seuraavan illan teemaksi taidettiin valita Lappi? Suosittelen kyllä ruokailtojen järjestämistä, koska se on aivan mahtavaa. Jokainen saa panostaa ruokiin sen verran kuin haluaa - voi tuoda vaikka vain juomaakin, ellei pidä kokkaamisesta. Meillä on yleensä pöytä notkunut, ja mahat paukkuneet. Ruuista ei nyt ole kuvia. Keskityin syömiseen, enkä kuvaamiseen.

Sen sijaan minulla on kuva yömaisemasta. Ylläri, ylläri.

 

Kommentit

LinaS
iivents

Ruokailtamat teemalla, se on parhautta! Meillä oli viime syksynä meitin pienen lähisuvn Kreikkis-ilta. Ja oli kyllä superhauskaa. Jokainen toi jotain asiaan kuuluvaa herkkua pöytään ja sitten istuttiin pitkään ja turistiin vanhojen lomamatkoilta ostettujen c-kasettien soidessa taustalla. Danssahtelua ja Loma-elokuvaa taustalla sit loppuillasta. ;)

Luminosa

Niin onkin! Sopii myös varsin hyvin tämmöiselle hyvin laiskalle ruuanlaittajalle, kun joku muu hoitaa sen keittiössä touhuamisen. Japani-iltaan panostukseni oli Geisha-suklaa, venäläiseen iltaan vodka ja kreikkalaiseen iltaan feta. :D Kerran meillä oli lihapullailtamat, ja silloin kyllä jopa tein lihapullia. :)

Kommentoi