Sitsit

Sitsit ovat akateeminen pöytäjuhla, johon olen osallistunut opiskelijaelämäni aikana monta kertaa. Laulun, ruuan ja juoman yhdistelmä toimii mainiosti. Eniten pidän sitseistä, joilla on jokin teema. Tämä kuva on otettu viisi vuotta sitten 50-luvun sitseiltä:

Kuvassa olevat neidot ovat ystäviäni, joilta olen peittänyt kasvot, jotta näyttäisin itse paremmalta. Eikun siksi, etten jaksanut kysyä heiltä lupaa kuvan julkaisemiseen.

50-luvun sitsit olivat upeat siitä syystä, että ihan kaikki olivat pukeutuneet teeman mukaan. Yksi mieleenpainuvimmista hahmoista oli ihana Fonzie.

Oma mekkoni on mamman 60-luvulla käyttämä mekko. Oli aivan mahtavaa, että mamma löysi sen jostain kätköistään. Kauniita vaatteita ei saisi koskaan heittää menemään!

Huomenna olen toista kertaa opiskelijaelämäni aikana sitsien seremoniamestarina. Sitsien teemana on saippuaooppera. Olemme laulunjohtajan kanssa koonneet kasaan aivan mainion käsikirjoituksen. Kukaan ei tule välttymään draamalta ja kliseiltä. Laitan tänne kuvan asustani - jos kehtaan.

Kommentit

ninoh

oo ihanat teema hipat mäkin haluun vie joskus 50 luvun tai 20 luvun juhliin tai molempiin:)

Luminosa

Ooh, 20-luku ois kyllä ihana. :) Sellaisissa teemabileissä en ookaan vielä ollut. Muuten on kyllä kaikenlaisia teemabileitä käyty  läpi.

Tuula (Ei varmistettu)

Muistoja!

Jartsa (Ei varmistettu)

Noi saippuaoopperasitsit kuulosti kyl aika hienolta idealta. Pitäs itekkin kyllä yrittää hankkiutua opiskeluajan ekoihin sitseihin, vaikka eihän sitä oo vasta kun viides vuosi menossa. :D

Luminosa

Mitä ihmettä Jartsa? Et ole ollut sitseillä? Nyt on kyllä todellakin jo aika osallistua!

Jartsa (Ei varmistettu)

Juu, no yleensä kyse on kolmesta mahdollisesta asiasta: 1. Ne on pukusitsit, ja mulla ei oo pukua Turussa(se on nyt korjattu) 2. Kukaan tuttu ei ole lähdössä tai 3. Se teema on sen verran haastava ettei pysty osallistumaan. Mulla kun toi vaatevarasto on aika rajoittunut. :D Mutta ehkä sitä vielä joskus...

Luminosa

Mitä ihmettä? Ei osakuntien sitseillä oo ikinä pukupakko ollut, eikä sillä pukeutumisella nyt muutenkaan ole niin väliä. :D Seuraaviin sitseihin sitten vain ilmoittautumaan hipetihop!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.