SuFo!

Sunnuntai on lempipäiväni käydä baarissa!

Koska olen vielä nuori ja vetreä neitonen, jaksan mennä baariin, vaikka olin baarissa eilenkin.

Hus hei ikäkriisi ja tervetuloa Forten tahmainen tanssilattia! Kaksi neitsytlasta lähtee tänään uhmaamaan lasinsiruja ja rähmää kamalimpien suomirock-hittien pariin! Tai jos se suomirock-puoli ei ole auki, niin karseimpien kansainvälisten biisien pariin.

Juomat ovat puoli-ilmaisia, vessat rikki ja tanssilattia rähmäinen. Vessareissulla saa taatusti kuulla sellaista draamaa, jota ei muualla kuule. Baarimikot vittuilevat, eikä dj:llä muka ole soittaa Boten Annaa.

Kaikki tämä yhdellä baarireissulla.

Miksi ihmeessä kävisin jossain muualla?

Kommentit

Anna
Ai niin!

SUFO <3

Luminosa

Aivan! <3

Sain tanssia Backstreet Boyssia ja E-roticia! Ihan parasta! :)

Anna
Ai niin!

Mua lämmittää, että SuFossa saa aina varmasti kuulla Haddawayn What Is Loven :D 

Tinski (Ei varmistettu)

Mulle tuli ikävä mitä tahansa huoletonta aikaa. Kutsuttakoon nyt vaikka teinivuosiksi tai opiskelijaelämäksi tai mitä vain, kunhan ei 6.20 herätykseksi ja 10 tunnin työpäiväksi. Plyäh. Olen 24-vuotias "aikuinen".

Luminosa

Anna, SuFossa saa kyllä kuulla aina kaikenlaisia helmiä, joita muualla ei soiteta. :D Sain kuulla myös mainion keskusteluntappajan. Selitin jollekin kaverin kaverille: "Nyt mennään tuonne suomirock-puolelle, kun se kerran aukesi." Kaverin kaveri totesi: "Mä en taida sanoa, mitä mieltä mä oon suomirockista." Se keskustelu jotenkin lopahti siihen. :)

Tisnki, Vuorotyössä on hyvät puolensa! Tosin täytyy kyllä rehellisyyden nimissä todeta, että ei me siellä valomerkkiin asti heiluttu, vaikka töihin pitikin eilen vasta klo 14.15. Taitaa olla takanapäin ne ajat, kun ihan hyvin pystyi vetää valomerkkiin asti ennen työpäivää, eikä ollut edes suuremmin krapula. Oi voi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.