Voi kyllä - 10 positiivista asiaa

1. Parin viikon päästä lähden Tallinnaan. Suurin syy matkalle on 30 Seconds to Marssin konsertti, mutta seuraava päivä on vapaa kaupunkiin tutustumiseen. Mitä siellä kannattaa nähdä ja tehdä?

2. Juhannukseni tulee olemaan melkein vapaa. Elämäni parhaat juhannukset olen viettänyt Turussa, ja aaton aamuvuoro ei tule haittamaan juhannuksen viettoa nimeksikään. Suoraan töistä saunaan ja ystävien luo! Ihanaa!

3. Minua pyydettiin muuttamaan kimppakämppään. Se tarkoittaisi, että saan avovaimon, avomiehen ja avokissan. Asumisen kustannukset pienenisivät ja pääsisin eroon tästä kesäisin aivan liian kuumasta kämpästä. Samalla lievä eläinkuumeeni saattaisi laskea. Odotan innolla asioiden kehittymistä.

4. Minulla on suunnitelma siitä, miten saisin kesällä myös opiskeltua. Suunnitelma vaatii enää toteuttamista.

5. The Big Bang Theory saa minut iloiseksi. Istun liian monta minuuttia (ei voi puhua tunneista, koska yhden jakson pituus on 20min.) tv:n ääressä tuijottamassa sarjaa dvd:ltä.

6. Opin, miten saan kamerani automaattitarkennuksen muutettua järkevämmäksi. Nyt tarvitsisi enää suunnata ulos kuvaamaan!

7. Ruotsin kieli alkaa palata mieleeni. Olen lukenut Stieg Larssonia n. 120 sivua (joo, tiedän, että aloitin sen ajat sitten.) ja puhunut töissä ruotsia. Samalla olen onnistunut opiskelemaan italiaa itsenäisesti, eikä nämä kielet ole sekoittuneet toisiinsa enää niin pahasti kuin aiemmin. Jei!

8. Lähden äidin kanssa syyskuussa Wieniin. En tiedä Wienistä etukäteen juuri mitään. Matkasta tulee kultturelli ja tyylikäs. Olen siitä varma.

9. Työni on motivoivampaa kuin aiempina kesinä - vaikka se periaatteessa onkin sitä samaa työtä.

10. Viileä kesäilma tuoksuu hyvältä, kun se tulee ikkunasta sisään. Aurinko paistaa ja taskujuoru kasvaa ikkunalla.

 

Entä sinun 10 positiivista asiaa? Tai edes yksi? :)

Kommentit

Always / Never

Voisin tarttua haasteeseen ja tehdä joku päivä tässä oman postauksen kymmenestä kivasta asiasta. Ihanan positiivinen idea! :) + että mä tykkään tehdä listoja! :D

häkkilintu

Haaste vastaanotettu.

Tallinnassa suosittelen Vanhassa kaupungissa harhailua, sillain, että lompakko on piilossa ja laukku tiukasti kainalossa. On nätti paikka. Vielä pari vuotta sitten olisi suositellut Pepparsack ravintolaa, mutta siitä on tullut aikamoinen turistirysä, että en sitten tiedä.

Luminosa

Hyvä, että tartuitte haasteeseen! :)

Mä oon pari kertaa harhaillut Tallinnan Vanhassa kaupungissa. Ekalla kerralla oli ihan hirveä krapula ja tokalla kerralla ihan hirveä väsy. Jos vaikka tällä kertaa siitäkin saisi enemmän irti. :D

Minna HäH (Ei varmistettu)

Kunnon keskiaikamenoa näät Olde Hansa -ravintolassa vaikka se onkin oikea turistimesta. Mutta tooosi mielenkiintoinen ja hauska. PS. Testaa hunajaoluutta. :P

Luminosa

Hunajaolut kuulostaa niin omituiselta, että täytyy testata. :)

Onko Olde Hansa Vanhassa kaupungissa myös?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.