Mun ketoosi laihdutus

ketoosi ruokaa
ketoosi ruokaa

Kaverini hehkuttivat alkuvuodesta ketodieettiä ja olivat saaneet sillä hyviä tuloksia. Luin myös netistä, kuinka monet ovat saaneet ketoosi laihdutuksen avulla aivan järkyttäviä tuloksia. Miksempä siis rohkeasti lähtisi kokeilemaan tätä trendikästä ketoosi laihdutusta

No miten se mun ketoosi sitten meni?

Kun olin kuullut ja googletellut näitä hyviä tuloksia, aloin tutkimaan aihetta tarkemmin mm. r/keto subredditistä, josta löytikin hyvää tietoa englanniksi. Päätin myös aloittaa ohjeiden mukaisesti pätkäpaaston, jonka avulla laihtuminen pitäisi olla entistä nopeampaa.

Totta oli, että kun ketoosia olin pitänyt hetken yllä, ei nälkä enää vaivannut ja ruokaakin kului vähemmän. Sorruin kuitenkin välillä nauttimaan pieniä hiilareita, kuten keksi silloin ja tällöin.

Vaikeudet ketoosissa

Tämän dieetin vaikeudet kohdallani ovat varmasti samat kuin kaikilla muillakin, eli aivan järkyttävä ruuan rajoittaminen. ONnistuin kuitenkin pitämään ketoosia yllä 3kk ajan , jonka aikana uskon ainakin mielen vahvuuteni kasvaneen, sillä ketoosin lopulla makeisia ei tosiaankaan tehnyt enää mieli ja pystyin helposti niistä kieltäytymään.

Vinkkejä ketoosiin

Parhaat vinkkini ketoosia suunnittelevalle ovat: tutustu aiheesen huolella, esimerkiksi redditin kautta. Et tarvitse valmennusta ja viimeisenä, älä sorru ostamaan lisäravinteita joista ei ole oikeasti hyötyöä.

Ketoosi lopputulos

Pudotin painoa noin 5kg 3kk aikana ketoosilla, eli mielestäni ihan ok tulos minulle. Isoja muutoksia olotilassani en huomannut (ketossa siis väitetään että virkeämpi tms).

 

Kiitos kovasti lukemisesta

Miisa

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *