Alkulämmittely

Noniin. Tästä se alkaa, mun ensimmäinen blogikirjoitus. Tai oikeastaan se ei ole ensimmäinen. Olen nimittäin pitänyt erilaisia blogeja ties kuinka monta kertaa. Ongelma on se, että kyllästyn nopeasti ja unohdan koko blogin olemassa olon. Olen päättänyt, että tällä kertaa aion tehdä tämän eri tavalla. Aion tehdä niitä juttuja, jotka ovat osa minua ja minulle tärkeitä.

Avatessani ”blogin ylläpitokeskuksen” pieni pisara kylmää hikeä valui otsaltani. ”Ei saatana.” Se näyttää enemmänkin ydinvoimalan ylläpitokeskukselta. Tämän opettelussa tulee kestämään tovi ja blogini ulkoasun rakentamisessa tulee kestämään jonkun aikaa.

Selatessani tätä Lily.fi sivua kiinnitin huomiota blogien tyyliin sekä sivuston tarjoamiin aihealueisiin. Aihealueet liittyvät yksinomaan ulkonäköön ja hyvinvointiin sekä perhe-elämään, mikä on fine, mutta olisin kaivannut esimerkiksi pelaamis-aihealuetta. Kuka edes keksi aihealueet? Miksi blogilla täytyy olla aihealue? Miksi en voisi kirjoittaa tänne mitä sylki suuhun tuo ja nauttia elämästäni? Lisäksi minusta tuntuu, että moni blogi täällä on, miten sen nyt sanoisi, ”takakireä”. Täydellisiä ihmisiä tekemässä täydellisiä leivoksia, täydellisissä kodeissaan, täydellisten lasten ympäräimänä.

Plääh, sanon minä.

Tästä blogista ei tule sellainen. Tämä blogi on minun paikkani, jossa voin kohdata ihmisiä, jotka ehkä jakavat jotain kiinnostuksen kohteitani ja ajatuksiani. Haluan rentoa menoa, ei stressiä tai paineita, eikä todellakaan mitään näennäisen täydellistä elämää. Mä en ole täydellinen, ja haluan, että tämä blogi on kuvaus minusta ja omasta elämästäni. Sen takia tämä blogi ei voi olla täydellinen, eikä sen tarvisekaan olla.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *