Suosikki highlighterit

Highlighter on kuin kermavaahto kakun päällä. Jos se puuttuu, kakku voi silti olla herkullinen, mutta kaikkia jytää tunne jonkin tärkeän asian puuttumisesta. Tässä postauksessa haluan esitellä henkilökohtaiset suosikkini highlighter arsenaalissani. Olen pahoillani highlighterieni sotkuisuudesta, nimittäin näitä highlightereita on rakastettu hyvin paljon ja se näkyy myös pakkauksissa.

source.gif

1. Fenty Beauty – ”Diamomd Bomb All Over Diamond Veil” sävyssä ”HOW MANY CARATS?!”

Jos et tiedä tästä highlighterista, en tiedä mitä sanoa. Tiedän kuitenkin, että jos aiot käyttää tätä highlighteria aurinkoisena päivänä, et tule jäämään muiden varjoon. Diamond Bomb kirjaimellisesti koostuu pienistä mikroglittereistä, jotka osuessaan valoon loistavat kuin tuhannet timantit. Ite highlighterin lisäksi sen pakkaus, oh my, se on jotain aivan ihanaa. Peili on todella iso ja hyvä laatuinen. Riri tosiaan tietää, mitä tekee.

giphy.gif

2. M.A.C Cosmetics – ”Mineralize Skinfinish” sävyssä ”Soft & Gentle”

Tämä on klassikko ja itseasiassa ensimmäinen omistamani highlighter. Muistan ostaneeni sen lukion toisella luokalla ja se oli kallis minun opiskelijabudjetilleni. Nyt neljä vuotta myöhemmin käytän edelleen sitä täsmälleen samaa highlighteria, enkä usko että sen loppuvan kovinkaan pian. Mineralize Skinfinish on aika ”hento”, mutta siitä pystyy saamaan hyvin hohtavan lisäämällä sitä enemmän. Highlighter on väriltään kultaisen ja shampanjan sekoitus. Tämä on täydellinen arkipäivän highlighter.

3. Fenty Beauty – ”Killawatt Freestyle Highlighter Duo” sävyissä ”MEAN MONEY & HU$TLA BABY”

Mean Money on näistä kahdesta ehdottomasti suosikkini. Se on kuvassa vasemman puoleinen (yllätys, yllätys). Se on erittäin hento ja highlighteria pitää rakentaa saadakseen sen näkyviin. Kuitenkin kun se alkaa tulla esiin, se hehkuu aivan ihanasti. Tämä on hyvin luonnollinen highlighter. Hustla Baby sen sijaan on hyvin voimakas highlighter, mutta ei oikeastaan suosikkini. Negatiivinen puoli Mean Money -sävyssä on kuitenkin se, että se kuluu loppuun aivan hujauksessa.

4. ICONIC LONDON – ”Illumnator”sävyssä ”Original”

Ensimmäisinä kokeilukerroilla en oikeastaan pitänyt tästä, sillä se on todella pigmenttinen. Olen kuitenkin alkanut pitää siitä, kun opin käyttämään sitä. Ehkä monet Instagram -videot hämäsivät mua jotenkin. Luulin että tätä täytyy käyttää paljon. Sanoisin kuitenkin, että vähemmän on enemmän.

Käytän tätä meikkivoiteen päällä ennen kun laitan puuteria. Silloin se blendaantuu meikkivoiteen kanssa ja näyttää ”märältä”. Tätä highlighteria ei tosiaankaan tarvitse paljon ja tämä pieni pullo kestää ihan älyttömän kauan. Tästä saa myös ihanan body glow’n kun sitä sekoittaa esimerkiksi vartaloöljyyn tai -voiteeseen.

5. Hourglass – ”Ambient Lighting Palette” sävyssä ”Incandescent Light”

Itse omistan tämän highlighterin paletissa, mutta tietääkseni sen voi ostaa myös yksistään. Kyseinen sävy antaa hienovaraista hohtoa ja on todella ”luksustuote”. Highlighter on sävyltään valkoinen, mutta voisin vannoa, että kasvoilla se kääntyy ajoittain jopa pinkkiin. En usko, että värimuutosta huomaisi ellei siihen kiinnittäisi huomiota. Yleensä en tykkää pinkeistä highlightereista, mutta tämä on niin ihana, että käytän sitä pinkistä väristä huolimatta.

kauneus meikki suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *