Huulien täyttö

hemppa ja cc.PNG

Eilen kävin myös ottamassa huuliini ensimmäistä kertaa täytettä. Minua hieman jännitti, mutta Henry ja CC sanoi, ettei tarvitse jännittää. Eikä se oikeastaan ollutkaan yhtään paha.

Aluksi menin sisään, jossa Henry, CC, Susanna ja Päivi oli minua vastassa. Ensin piti lukea ohjepaperi ja allekirjoittaa se. Seuraavaksi alkoikin itse toimenpide. Aluksi Henry otti ’ennen’ kuvan. Sen jälkeen Susanna rupesi laittamaan huuliini täyteainetta. CC kuvasi toimeenpidettä, koska halusin ikuistaa ekan huulientäytön. Toimeenpiteen aikana Päivi piti kädestäni kiinni ja Henry piti jalasta. Täytyy todeta, että se auttoi siihen, etten ollut niin jännittynyt vaan oli hieman mukavempi olo.

Susannan laittaessa täyteainetta, se ei edes tuntunut missään. Ainoastaan siten, kuin itikka olisi pistänyt. Lisäksi Susanna,Päivi, Henry ja CC vitsailivat, joten minun oli vaikea olla nauramatta saati sitten hymyilemättä.

Kun toimenpide oli ohi, niin sain nähdä tietenkin itseni ja lopputuloksen peilistä. Olin lopputulokseen todella tyytyväinen ja en voinut olla ihailematta itseäni vähän väliä peilistä. Lisäksi Henry otti ’jälkeen’ kuvan.

Seuraavana, ennenkuin lähdin kohti naisteniltaa, niin kuvailin vielä vähän videota Susannan, Henryn ja CCn kanssa. Kuvailun jälkeen vaihdettiin vielä muutama sana, Lopuksi halasin vielä kaikkia edellä mainittuja henkilöitä ja sitten lähdinkin kohti naisteniltaa. Tämä kokemus oli jotain todella upeaa.

kauneus meikki ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *