The beginning

Pitkän, äärettömän pitkän pohtimisen ja punnitsemisen jälkeen oma blogini syntyi tänään! En tiedä miksi puheista tekoihin siirtyminen vei näin kauan, mutta uskon että tästä tulee jännittävä matka. Luki tätä sitten vain minä tai kourallinen muita samoista asioista kiinnostuneita, tervetuloa mukaan! 

Mitäpä kertoisin itsestäni; olen juuri uudelle paikkakunnalle muuttanut nuori aikuinen, jonka intohimoina on niin kodin (loputon) sisustaminen, valokuvaus, kauniit asiat sekä  muoti ja ympäröivät ilmiöt. Uskoisin, että tämän blogin pääpaino on juurikin sisustuksessa, mutta avaan varmasti muutakin elämääni siinä sivussa, why not!

Olemme siis juuri muuttaneet mieheni kanssa 50 neliöisestä kaksiosta valtavaan 160 neliön paritalon puolikkaaseen. Isovanhemmilta jäänyt talo on vielä ison tuntuinen kahdelle ihmiselle ja toistaiseksi vasta asunto; nyt siitä aletaan leipomaan kotia. Ah-niin-ihanasta 70-luvulle jäädystä luukusta on remontoinnin jälkeen saatu ihanan valoisa ja jo kodikas alusta kaikelle uudelle! Toki remontoitavaa on vielä paljon. Ja koska budjettimme on rajallinen, tulee blogiini varmaan putkahtelemaan paljon DIY-projekteja ja muita tuunauksia teidänkin iloksenne. 

 

Kiva että löysit tänne, pysyhän mukana!

– Mimi

IMG_20160810_143829.jpg

 

 

 

 

 

suhteet oma-elama sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *