Mimmit sijoittaa on viikon blogi WADAP!

viikonblogi_2.jpg

Hei taas ihanat mimmit.

Niin siinä sitten kävi; kun koulu alkoi, minä ryömin luolaan josta ei ollut kontaktia ulkomaailmaan, jonka seiniä koristivat reflektiopaperit, laskutehtävät, ryhmätyöt, akateemiset artikkelit ja kaiken maailman case studyt. 

Torstaina jaksoin sentään laittaa ripsaria naamaan ja käydä kuuntelemassa Nordic Innovation Seminar:ia Hankenilla, jossa ultimate boss lady Isabella Löwengrip vieraili.

Isabellalta kysyttiin, mitä tänäpäivänä kannattaa tehdä erottuakseen joukosta. Lukion kesken jättänyt miljonääri vastasi vapaasti suomennettuna jotenkin näin:

“onhan se hieno juttu jos olet käynyt koulut loppuun, mutta vielä tärkeämpää on se, mitä olet itse tehnyt. Ei se, mitä muut ovat pistäneet sinut tekemään”

Vatsaani kouraisi. Hemmetti. Kuluneena kuukautena olen pelkästään keskittynyt professorien asettamiin deadlineihin, ja todellakin laiminlyönyt tämän blogin.

Kun tänään sitten jännittyneenä ja hieman häpeissäni vihdoin kirjauduin Lilyyn, sain huomata, että Lilyn toimitus on nostanut Mimmit sijoittaa -blogin viikon blogiksi! WADAP!

Ensimmäinen reaktio oli *facepalm*, sillä homma oli mennyt omalta osalta täysin ohi. En ollut ehtinyt valmistella maukkaita raha-aiheisia postauksia teille luettavaksi.

Sitten luin kommentteja aivan mahtavilta mimmeiltä, jotka olivat kunniamaininnan seurauksena löytäneet tänne blogiin. Vautsivau miten iloiseksi ne tekivät mut!

Conclusion: oh well, menipä vähän päin mäntyä, mutta eiköhän jatketa tästä taas täysillä eteenpäin.

Kiitos Lilyn toimitukselle viikon blogi -maininnasta! Nyt ei kuitenkaan ole aikaa bilettämiseen, sillä mulla on postauksia kirjoitettavana!

<3

PS. Muistattehan, että te lukijat voitte itse vaikuttaa blogin sisältöön, joten mikä tahansa aihe joka mietityttää (oli se kuinka alkeellinen tai korkealentoinen tahansa) kannattaa ilmiantaa kommenttikenttään. Yours truly on sitoutunut selvittämään asiaan vastauksen! 

PPS. Huomenna kannattaa taas kurkata blogin puolelle, sillä silloin puidaan taas yhtä supermielenkiintoista lukijakysymystä!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *